reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Olha wiem że często logopedzi zalecają smarowanie ust miodem żeby dziecko sobie zlizywalo językiem i w ten sposób język sobie rozrusza.
Może jakieś książki interaktywne?

Panikarolina witaj ;-) pierwszy wpis i taka nowina ;-) gratuluję

Apostrofa ja zawsze chciałam max dwa lata różnicy

Sikulinda ale pomysl że odrazu będziesz mogła wyjść na spacer ;-)

Ja to dopiero błędy wale. Jestem dysortografem co mnie oczywiście nie tłumaczy. Niby wiem jak mam napisać a zawsze pisze inaczej;-) z góry przepraszam za błędy

Ruda - podwójny wózek będziesz kupować?:tak:Chodź może Jasiek na 2 lata już będzie sam chodził. My w zasadzie jeszcze przed skończeniem dwóch lat porzuciiliśmy wózek. Ale to też dlatego, że pieszo tu nigdzie nie chodzimy, Mamy ogród, co najwyżej z psem kawałek idziemy. A tak to wszędzie autem - nawet do sklepu po jakąś pierdołkę. Więc szybko stacjonarny poleciał an strych, dłużej parasolkę woziłam w bagazniku, ale sprzedałam ją jakoś na wiosnę chyba, bo już totalnie używana nie była.

Pomiędzy mną a moim bratem jest rok i 4 m-ce różnicy. Nie wyobrażam sobie takiego sajgonu:szok::szok:

A Twój Jaś się rozkręca! Brawo chłopaku!! :-) Kiedy Ty powinnaś do pracy wrócić? A jak szycie?! Ja się męczę z czapkami. Koślawo strasznie mi wychodzą :(

reklama
A miedzy moim rodzeństwem jest 4 lata z bratem a 9 lat z siostra :) i bardzo dobrze sie dogadujemy, chociaż ja sama osobiście nie chcialabym żeby między jednym a drugim dzieckiem była duża różnica taka jak 6 lat i więcej :) zawsze chciałam żeby Dominik miał rodzeństwo jak skończy 4 lata :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry