reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dobre pytanie... ja juz sama nie wiem :-( wydawało mi się że miałam ok 17 dc. Bete zrobiłam w 25 dc z zalecenia gina. Wiec był to wtedy 7 dpo, chyba że coś mi się przesunęło i wtedy jestem w lesie...
Ogólnie wczoraj pojawiło się u mnie duzo białej gęstej wydzieliny, która jest niby wczesnym objawem, ale widocznie nie u wszystkich

Dobre pytanie... ja juz sama nie wiem :-( wydawało mi się że miałam ok 17 dc. Bete zrobiłam w 25 dc z zalecenia gina. Wiec był to wtedy 7 dpo, chyba że coś mi się przesunęło i wtedy jestem w lesie...
Ogólnie wczoraj pojawiło się u mnie duzo białej gęstej wydzieliny, która jest niby wczesnym objawem, ale widocznie nie u wszystkich

Ja mam bardzo gesty sluz w ciazy.

Cześć Dziewczyny. Obserwuję Was od dłuższego czasu i postanowiłam w końcu dołączyć. Serdecznie gratuluję Dziewczynom, którym się udało! :-)
Staramy się o drugie dziecko od czerwca. Mamy już córkę w wieku 3,5 lat. Z nią udało się od razu, może dlatego, że nie bardzo się staraliśmy i postawiliśmy na ślepy los :) Teraz jest troszkę gorzej. Bardzo przeżywam to co się dzieje. W tym miesiącu postanowiłam olać sprawę, ale tak sobie wmawiam co miesiąc a potem jest płacz... Okres powinnam dostać 15.11. Mam regularne cykle 28 dni. Są owulacje, co potwierdził lekarz.
Poza tym ma arytmię, przyjmuję na stałe leki (LOKREN) ale podobno nie ma on wpływu na poczęcie. Obecnie jestem po intensywnych staraniach w dni płodne :) obecnie niby powinien być czas niepłodnych ale mam dość sporo upławów i śluzu. Nie bardzo wiem jak to rozumieć.
Pozdrawiam Was serdecznie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry