reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ruda, musiałam pominąć wątek dot. wkupnego :) i nie mam pojęcia na czym to polega :)
Mam 28 lat, mam córkę, pracuję jako pracownik biurowy.
Wczoraj wieczorem zauważyłam, że dziwnie powiększyły mi się brodawki, a że mam orzeszki zamiast piersi to każdą zmianę widać od razu. Ale wiecie, objawy ciąży to ja mam co miesiąc, także tego...

reklama
Ło matko, to żeś mnie nastraszyła :) nabrałam się jak młodziak :P Pisałam wyżej o sobie, ale mogę powtórzyć :) Jestem ze Szczecina, staramy się od czerwca, jedno dziecko już na pokładzie od ponad 3 lat, ja mam 28 lat, pracuję umysłowo :) coś jeszcze mam dodać, żeby się wkupić w łaski?? :-)

Spoko, już się otrząsnęłam z traumy :)
Dzięki, Tobie również wszystkiego dobrego w nowym cyklu. Może tylko napiszę coś od siebie, czego dowiedziałam się od mojego gina. Otóż przy regularnych cyklach, np. ja ma 28 dni, bardzo łatwo jest obliczyć dni płodne, u mnie to jest 13-14 dzień. Kazał mi przyjść 12 dnia cyklu, i faktycznie były 2 duże dojrzałe jajeczka wiec sugerował aby w czasie od 13 do 15 dc bzykać się do woli, ALE przed pierwszym bzyknięciem wstrzymać się od współżycia przez jakieś 4-5 dni. Dzięki temu załadujemy całą armię jurnych i silnych plemników-żołnierzy. Mam za sobą dopiero takie 2 próby, niedługo okaże się czy drugi raz załapało :)

reklama
Ruda to Ciebie oszczedze. :*
Bylo, ale tak jak pisalam ta jest taka inna bo na pierwszy rzut oka ja widzialam,a do tamtej musialam sie przyjrzec.

Ale czytalam ze najlepiej robic po terminie @ bo moze dojsc do samoporonienia.. wiec kto wie czy tak nie bylo wtedy ..

Nie wiem :) pojde na bete ale tylko wtedy jak mi wyniki jutro dadza a nie w pon ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry