reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ja też jeszcze 1.5 h i do domu :) męża mam chorego (grupa żołądkowa) więc weekend pójdzie na stracenie... Życzę Wam pozytywnego weekendu, pełnego uniesień i bez łez, no chyba że ze szczęścia :) Buziaki! Do poniedziałku!

Julita jak jest bladzioch to jest super

Ale wam fajnie

Ankaka pierdziej pracę idź ma l4 ;-)

Iza mąż chory to gorzej niż wojna ;-)

Laski nie ma dolowania. Głowa do góry cycki do przodu nogi rozłożyć i do roboty;-)

Mówię wam to ja która miała na początku tygodnia doła stulecia ;-)

ruda ja mialam to samo!!! ale minelo, marze o tym, zeby zaczely mnie bolec cycki to bede mogla miec podejrzenia ze sie udalo;) ale jestem dopiero 7-8 dpo, bleeee tyle czekania neszcze lrzede mna:(

reklama
Cześć dziewczyny, zaczynam swoją przygodę z forum, więc jeśli to nie jest ten wątek - wybaczcie mi proszę.
Właśnie czekam na @ po biochemicznej i postanowiłam poszukać kogoś kto być może ma podobne problemy, jak my z mężem.
Chodzi o bardzo słabe wyniki nasienia 3 mln, na dodatek większość o nieprawidłowej budowie. Co prawda jesteśmy już po 4 in vitro, ale coraz częściej zastanawiam się, czy nasza kwalifikacja nie nastąpiła zbyt szybko i po części na skutek programu rządowego, czyli kliniki wolą od razu skrócić sobie drogę....
Czy jest tu ktoś z podobnym problemem (chodzi mi o parametry nasienia partnera), jakie doradzacie badania, może leki, dostępne suplementy, cokolwiek, będę wdzięczna za każde info

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry