reklama

Staraczki na 2016 rok :)

12 dzien cyklu i czego cien cienia testu owulacyjnego czy testu na ciaze bo chyba troche za wczesnie zebh cokolwiek bylo

Chyba cos zle napisalas. Albo ja to zle rozumie. 12 dzien cyklu to najczesciej chyba owulacja jest albo byla albo bedzie. Chyba ze 12 dni po owulacji ci chodzi. A na 23 masz miec @? No to chyba jeszcze sporo czasu bo dzisiaj jest 6. Nie zrozumialam z twojego postu.
Dziewczyny ci pisaly ze 12 dni po owulacji a nie ze 12 dnia cyklu.

reklama
No tak napisala co chciala i poszla :-) :-). Mysli ze wszyscy wszystko wiedza.:-) :-)
Chodzi o test owu oczywiście. Owulcja wypada na poniedzialek. Robie te testy pierwszy raz. Dlatego pytam kiedy jakis cien powinien sie pojawic na tescie? Mam 12dc. A @ wypada na 23 listopada .

No tak napisala co chciala i poszla :-) :-). Mysli ze wszyscy wszystko wiedza.:-) :-)
Chodzi o test owu oczywiście. Owulcja wypada na poniedzialek. Robie te testy pierwszy raz. Dlatego pytam kiedy jakis cien powinien sie pojawic na tescie? Mam 12dc. A @ wypada na 23 listopada .

Na ulotce.pisze powinna buc tabelka w ltorej odnajdujesz swoj cykl i wtedy pisze w ktorym dniu testowac.

Ale.ze mnie cipulinda hee.... juz sobie policzylam. No wiec powinna juz mieć owu przy28 dniowych cyklach .... ja przy 28 dniowych cyklach przytulalam się tylko 3 razy z mężem 1 raz 11dc, 2 raz 14 dc i jestem w ciąży :-) wg kalendarzyka na necie do zaplodnienia doszlo 14 DC bo wtedy niby pokazywalo mi największą plodnosc! Ale wies jak to sugerować się wirtualnym kalendarzem :-)

reklama
Sorki, ze dopiero teraz, ale rano lecialam na paznokcie i dopiero wrocilam.
A wiec ..
Przepraszam, ze was nie potrzebnie nakrecalam, aiebie zreszta tez,ale dzisiaj nawet cienia kreski nie widac, wiec na dniach przyjdzie @ ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry