Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć dziewczyny. Dołączam do staraczek 2016. Mam już córkę Emilię, za 1,5 miesiąca skończy 2 latka. We wrześniu 2014 zaszłam w drugą ciążę i niestety w 12 tyg. serduszko przestało bić:-( Nikt nie potrafił mi powiedzieć dlaczego tak się stało skoro wszystkie wyniki miałam idealne.
Od marca bezskutecznie staramy się o drugie maleństwo. W między czasie w rodzinie urodziły nam się 2 dzieciątka z czego pierwsze dokładnie w dniu mojego terminu. Trochę minie to podłamało i przestałam udzielać się na staraczkach 2015. A parę dni temu mojemu mężowi urodził się siostrzeniec. Kurczę byłam pewna, że w tym cyklu się uda no ale niestety dzisiaj pojawił się już zapowiadający śluz więc na 100% jutro dostanę @
Od 7 września jadę na wczasy bez męża, więc kolejna szansa na zajście będzie dopiero od października
Witam wszystkie nowe przyszłe mamuśki
Ostatnio udzielam się rzadko, bo synek pochłania prawie cały mój czas wolny...
Sikulinda ja w ciąży z synkiem w 6 tyg. miałam 2,96 tsh. W 9 miesiącu już 3,60... Teraz wiem, że to za dużo było, ale wtedy nie wiedziałam, bo to moja pierwsza ciąża była, a lekarz prowadzący twierdził, że wszystkie wyniki są ok.