reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Cześć dziewczyny. Dołączam do staraczek 2016. Mam już córkę Emilię, za 1,5 miesiąca skończy 2 latka. We wrześniu 2014 zaszłam w drugą ciążę i niestety w 12 tyg. serduszko przestało bić:-( Nikt nie potrafił mi powiedzieć dlaczego tak się stało skoro wszystkie wyniki miałam idealne.
Od marca bezskutecznie staramy się o drugie maleństwo. W między czasie w rodzinie urodziły nam się 2 dzieciątka z czego pierwsze dokładnie w dniu mojego terminu. Trochę minie to podłamało i przestałam udzielać się na staraczkach 2015. A parę dni temu mojemu mężowi urodził się siostrzeniec. Kurczę byłam pewna, że w tym cyklu się uda no ale niestety dzisiaj pojawił się już zapowiadający śluz więc na 100% jutro dostanę @
Od 7 września jadę na wczasy bez męża, więc kolejna szansa na zajście będzie dopiero od października :-p

Kamcia witaj. Trzymam kciuki za to żeby nie przyszła

Mi się jeszcze nie Wyregulowalo po porodzie. Nie dość że cykl trwał 24 dni to okres trwał 2:-) bo dzisiaj to już leciutkie plamienia

Witam wszystkie nowe przyszłe mamuśki :)
Ostatnio udzielam się rzadko, bo synek pochłania prawie cały mój czas wolny...

Sikulinda ja w ciąży z synkiem w 6 tyg. miałam 2,96 tsh. W 9 miesiącu już 3,60... Teraz wiem, że to za dużo było, ale wtedy nie wiedziałam, bo to moja pierwsza ciąża była, a lekarz prowadzący twierdził, że wszystkie wyniki są ok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry