reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Mi @ wróciła 4mce po porodzie. Bylam zla, ze tak szybko, bo karmiłam piersią intensywnie (maly ciągle jadł), w sumie karmilam 11 mcy. A niby karmienie powinno opoznic @. Jak przyszla po tych 4mcach, to ju pojawiala się z regularnością taką jak przed ciążą. Tylko troszkę mniej bolesna :)

Ja też dostałam @ 4 miesiące po porodzie. Dość dużo karmiłam córkę bo w dzień co 2h a w nocy co godzinę i tak przez pół roku. Później zaczęły wychodzić jej zęby i bardzo boleśnie mnie gryzła. Skończyło się to tym, że miałam same strupy zamiast sutków i w 10 miesiącu przeszłyśmy na mm.

ankaka mnie możesz wpisać na oczekujące. Wrzesień mi odpada bo wyjeżdżam nad morze akurat jak dni płodne mi się zaczną ;p

Zuza ja miałam po porodzie 3 a syn ma prawie 10 miesięcy.dwie miałam normalnie cykl 28 dni a teraz 24. Ostatnio lało się że mnie strasznie teraz lekkie krwawienie

Ankaka ja już po q tym miesiącu. Więc na wrzesień teraz tylko nie wiem dokładnie kiedy między 16 a 20
Ankaka moja szefowa też tak mówiła do mnie. Śmiałam się tego a później okazało się że w ciąży już byłam:-)

Witajcie. Od wczoraj staram się o drugie dziecko więc pomyślałam że zajrze. Mam juz 21 miesięczną córeczkę. Zeszłym razem udało się w pierwszym cyklu dzięki testom owulacyjnym więc mam nadzieję że tym razem pójdzie tak samo. Miałam trochę popracować żeby w koncu dali mi umowe na stałe ale poczułam że to ma byc teraz i już

Hej dzisiaj wpisze wieczorem na liste bo wczoraj wrocilam pozno po pracy .

Cytrynowa 30-31 powinien byc okres.

Dzisiaj bylam z wynikami u lekarza cukier w gornej granicy a tarczyca ok. Dalej nie wiadomo czemu sie tak czuje :(

Ostatnia edycja:
reklama
Cytrynowa jak nie dostane do wtorku to tak .. takie czekanie jest do bani :/ wolalabym juz wiedziec ..

Ruda ni sie wydaje, ze wyszedl mi taki cukier bo wieczorem z zapomnienia wypilam tymbarka. Lekarka powiedziala ze jest w granicy wiec jeszcze nic nie trzeba z tym robic, ale zebym przyszla do niej za pol roku skontrolowac

Czuje sie taka zamroczona, zaspana i tak mi dziwnie na zoladku. Jeszcze przed praca klotnia z m i w ogole dzien do dupy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry