reklama

Staraczki na 2016 rok :)

ankaka, kate - gratuluje!!!:) no to teraz leżcie i odpoczywajcie do porodu bo sierpniaki to lwy wcielone (mam jednego to wiem o czym mowie):-)
ruda - juro wstawię przepis na tortille na trzy sposoby;)) Dostałam super przepis od norkan na pesto szpinakowe i dziś robię stąd te przesuniecie:)

reklama
Dzień doberek piękne ;) jak tam dzionek mija? ;) ja się biorę za sprzątanie, a wieczorem nocunia w pracy :( choróbsko dalej sobie nie poszło ale jest już lepiej ;)
Kate, Ankaka - gratulacje!!! :D strasznie się cieszę :)
Czarna - czekam na przepis :) wszystkie ładnie zapisuję i na pewno skorzystam ;)

Fimka - jak Tobie się uda bez clo to dla mnie też będzie nadzieja że bez wspomagaczy kiedyś będę mogła mieć dziecko:)
a kiedy Ci wypada @?:)
Pati - notuj notuj, w ciąży odżywianie to połowa sukcesu (a coś czuje że szybko Ci się poszczęści), druga niestety nie jest od nas zależna bo to geny:)
Ruda - a z czym te schabowe będą?:)
Kate - zawsze bałam się Lwów, Baranów i Wag, po prostu nie przepadałam za tymi zodiakami, a już w mojej małej rodzince mam Wage i Lwa brakuje tylko Barana i chyba schowam się w szafie:D

Fimka - jak Tobie się uda bez clo to dla mnie też będzie nadzieja że bez wspomagaczy kiedyś będę mogła mieć dziecko:)
a kiedy Ci wypada @?:)

No zobaczymy co z tego wyjdzie :D
@ wypada mi na 24.12.
Wczoraj, jak się kładłam spać b. bolały mnie jajniki.
Także może owu była jednak wczoraj, a nie tak jak myślałam, w sobotę.
Poczekamy, to się okaże ;-)

U mnie dzisiaj makaron z zielonym sosem z Twojego przepisu.
Tylko w biedniejszej wersji, bo bez kurczaka i pomidorów :P
Ale za to jajko sadzone będzie :-)

Ciężarówki - czekamy na powtórkę wyników hcg :tak:

A jak początek tyg. u reszty dziewczyn?
Co słychać?

Czarna - ten miesiąc i tak spisuję na straty :) Mój G tak bardzo się napalił na dzidzię i tak bardzo sobie to wbił do głowy, że mi zaniemógł jak to któraś ładnie określiła ;) i nic nie umiałam z tym zrobić ;) po wczorajszej poważnej rozmowie doszliśmy do wniosku, że się nie staramy, tylko po prostu idziemy na żywioł i jak przyjdzie to przyjdzie ;) to znaczy niech on tak myśli :D ja tam bede pilnować swojego :p tylko najpierw muszę poczekać aż zejdzie z niego ten stres i się "odblokuje" ;) i zero informowania go o cyklu, owulacji i tym podobnych, bo chyba to jednak go przyblokowało :p ech, widać faceci też czasem chcą za bardzo i im nie wychodzi :p

reklama
Czarna - dzięki za przepis! Sorki za jakość zdj. PYSZNE BYŁO!!! :)
12319788_10208770596250091_2026906354_n.jpg

Pati - no i dobre podejście :tak:

Ruda - ee tam, taki obiadek też spoko ;-)

Załączniki

• 12319788_10208770596250091_2026906354_n.jpg
    12319788_10208770596250091_2026906354_n.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 55

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry