reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Mój był strasznym babiarzem i nie lubiłam go bo Zdradzał moja koleżankę ;-) w sumie to jestem jego pierwsza poważna miłością ;-) potem to przyjechał z inną koleżanka i mnie pocieszal i został ;-) 24 grudnia jest nasza 6 rocznica bycia razem ;-)

Pati ja cię strasznie podziwiam za to ile ty już Przeszlas

reklama
Hej dziewczyny.
Mamy problem... nie wiem jak mam sobie poradzic z moim narzeczonym. Wczoraj wrócił do domu caly zaplakany... jego mlodszy brat zostanie ojcem... wczoraj sie o tym dowiedział i przy okazji zalamal, ze nam sie nie udaje...
Nie wiem, próbowałam mu wczoraj tłumaczyć wszystkie sposoby, ale nic z tego. Ja odpuscilam w tym miesiacu, ale za to boje sie ze on sie zblokowal...

Ruda - sporo złych rzeczy mnie w życiu spotkało, myślałam że już nigdy nie będę szczęśliwa ale patrząc teraz na to, uważam że warto było tyle przecierpieć, żeby w nagrodę dostać mojego G ;) jest cudownym facetem, całe życie o takim marzyłam ;) i po cichu licze na to, że to już koniec złych rzeczy, ze teraz czekają mnie tylko te dobre ;) ale nie zapeszam :p
A najbardziej mnie G rozbraja jak mówi: "jak już weźmiemy ślub..." ;) nigdy nie mówi jeżeli, tylko właśnie jak już ;) no i na moje "warto było tyle przecierpieć, żeby spotkać Ciebie..." zawsze mi odpowiada "warto było tyle czekać..." <3 ach... Tak się rozpędziłam w tych słodkościach :p :D

Ewelinuska nie mam pojęcia jak ci pomóc. Może umów się na wizytę do gina o weź swojego ze sobą. Niech posłucha lekarza. Może to go uspokoji

Pati cieszę się twoim szczęściem

ewelinuska - musicie pogadać, przecież Wam też się uda.
Spokojnie. Biedny...
Nie można też pokazać bratu że się nie cieszycie, bo będzie mu przykro.

reklama
Ewelinuska - My dopiero zaczynamy, wiec nie wiem zbyt wiele, ale powiem Ci, żebyś dała mu czas to przetrawić. Bo jeśli teraz go będziesz przekonywać, to zadziała to w odwrotną stronę i jeszcze bardziej się zamknie. Myślę, ze jak to sobie sam przemyśli i poukłada to sam zacznie rozmowę ;) Ty po prostu bądź obok i go wspieraj ;) będzie dobrze, zobaczysz ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry