Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj! Js tez marze o trojce, jak by dalo rade to i czworka bylaby ok :-) ale poki co pracujemy nad pierwszym. Powodzenia w Waszych staraniach :-)Cześć dziewczyny. ;-) Piszę tu już chyba po raz drugi.. mam 2 dzieci i chciałabym mieć trzecie. Mój poprzedni wpis był generalnie o tym samym,natomiast nie byłam do końca pewna. Wiecie... z dwójką czasem bywa ciężko,a co dopiero trójeczka.;-) Ale wierzę,że dam radę. Tym razem jestem zdeterminowana i już nie "zdezerteruję" z tego forum.
A dlaczego na staraczkach jestem? Ano dlatego,że o ile z Sarą poszło szybko (1 cykl),tak z Alexem już niekoniecznie...starania zaczęłam jakoś bodajże w 2012 roku,pod koniec...mimo wszystko udało się i w 2015,w czerwcu,urodziłam. :-) Dlatego też zdaję sobie sprawę,że mogą być problemy i na ciążę będę musiała poczekać. Tym razem na 100% jestem pewna. I mimo tego,że młody ma dopiero niespełna pół roku,uważam,że to dobry czas na trzecie dziecko.
A teraz lecę robić pastę jajeczną,bo obiecuję już mojemu P.od tygodnia.![]()
No nie miałyśmySojnabig grarulacje z okazji slubu. Nie mialysmy okazji sie chyba poznac)