• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Hej laseczki! Długoooo mnie nie było, ale tak jak wspominałam wcześniej, masa przygotowań przed ślubem i czasu brak :(
Gratulacje wam dziewczynki, tym co się udało! :)
A więc: 14 dzień cyklu, test owu pozytywny :) poza tym, byłam dziś u gina, wyniki odebrałam, tsh i prolaktyna w normie, duphaston mi przepisał i teraz tylko działać! :D

Dziękuję Wam za miłe powitanie. :-)
mychunia no właśnie,znamy się! :D Chyba ze staraczek 2013,ale mogę się mylić...:zawstydzona/y:
Pasta jajeczna gotowa,czekam na P.,aż wróci do domu i lecę do wanny. W końcu relaks!!:-D

Cześć dziewczyny. ;-) Piszę tu już chyba po raz drugi.. mam 2 dzieci i chciałabym mieć trzecie. Mój poprzedni wpis był generalnie o tym samym,natomiast nie byłam do końca pewna. Wiecie... z dwójką czasem bywa ciężko,a co dopiero trójeczka.;-) Ale wierzę,że dam radę. Tym razem jestem zdeterminowana i już nie "zdezerteruję" z tego forum.:-D:-D:-D
A dlaczego na staraczkach jestem? Ano dlatego,że o ile z Sarą poszło szybko (1 cykl),tak z Alexem już niekoniecznie...starania zaczęłam jakoś bodajże w 2012 roku,pod koniec...mimo wszystko udało się i w 2015,w czerwcu,urodziłam. :-) Dlatego też zdaję sobie sprawę,że mogą być problemy i na ciążę będę musiała poczekać. Tym razem na 100% jestem pewna. I mimo tego,że młody ma dopiero niespełna pół roku,uważam,że to dobry czas na trzecie dziecko.
A teraz lecę robić pastę jajeczną,bo obiecuję już mojemu P.od tygodnia. ;)
Witaj! Js tez marze o trojce, jak by dalo rade to i czworka bylaby ok :-) ale poki co pracujemy nad pierwszym. Powodzenia w Waszych staraniach :-)

Mychunia u mnie karpatka zawsze znika szybciej niz sie robi . zawsze robie w okresie noworocznym :)
Podziwiam mamy ktore maja 3 i wiecej dzieciaczkow. Jak wy to ogarniacie i pewnie jeszcze dom na glowie. Ja to raczej poprzestane na parce ;)

reklama
hej!
ja juz mam wyniki, niestety słabizna, beta hcg = 1.31.. czyli nic nie ma.
teraz juz sie uspokajam i nie bede sie nakrecac. czekam na @ w okolicach czwartku..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry