reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ladykot witaj wiem co czujesz bo przeszłam to samo. Po poronieniu nie byłam gotowa na dziecko dopiero po 4 latach zdecydowalam się i teraz mam 2 letniego skarba. A teraz staram sie o rodzeństwo dla niego :)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
ladykot witamy i powodzenia! :)
kiedy mialas ostatnią @ i kiedy jakies testy?
ja wlasnie czekam na @, choć nie wiem dokladnie kiedy ma przyjsc, bo nie potrafie jednoznacznie stwierdzic kiedy mialam owu.

gosia2808 - ale @ jeszcze nie przyszla? a poki nie przyszla to zawsze jeszcze jest nadzieja?..

Ankaka, daj znać jak z wynikami. Powiem Ci że mnie znowu w ogóle piersi nie bolą... tak naprawdę to nie mam żadnych objawów ciąży... :confused:
Czasem się zastanawiam, czy w laboratorium sie nie pomylili ;)

Ladykot witaj. Ale się nacierpialas. Trzymam kciuki

Dziękuję. No nie było łatwo, ale widocznie tak musiało być. Mam tylko nadzieję, ze tym razem będzie już dobrze :)

Ladykot witaj. Wiem dobrze co przeszlas i jaki to bol
Tak też myślałam, ze nie będę tutaj sama z tym problemem. A starasz się o dziecko?

Ladykot witaj wiem co czujesz bo przeszłam to samo. Po poronieniu nie byłam gotowa na dziecko dopiero po 4 latach zdecydowalam się i teraz mam 2 letniego skarba. A teraz staram sie o rodzeństwo dla niego :)

To gratulacje, chyba najważniejsze ze Skarbek zdrowy :) a jeśli można wiedzieć, czy długo się staralas po poroneniu o dziecko? A teraz? Życzę Ci powodzenia :)

Ladykot po poronieniu po 4latach to od razu w pierwszym cyklu zaszłam w ciąże a strasznie sie balam czy bedzie wporzadku

ladykot witamy i powodzenia! :)
kiedy mialas ostatnią @ i kiedy jakies testy?
ja wlasnie czekam na @, choć nie wiem dokladnie kiedy ma przyjsc, bo nie potrafie jednoznacznie stwierdzic kiedy mialam owu.
Nie dziękuję :) miesiaczke powinnam dostać teraz, 14.12 ale nie nastawiam się na nic

Ladykot po poronieniu po 4latach to od razu w pierwszym cyklu zaszłam w ciąże a strasznie sie balam czy bedzie wporzadku

To super, najważniejsze, ze sie udalo. A teraz ile się już starasz? Czy też dopiero zaczelas, jak ja ;)

Ladykot teraz dopiero zaczynam :) mąż za granicą to mamy ograniczone starania ale moze jakos wyjdzie :)

reklama
Do góry