reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Karotka nie każdy musi być dobry wszystkim ;-) praktyka czyni mistrza.

Dołączam do pytania o przepisy. Ja najczęściej się wzoruje na Blw ale chętnie poczytam wasze i spróbuję coś nowego. -Doczytałam że czarna wstawia przepisy :-)

Ankaka tak, a ty sierpniowka będziesz tak? Ja miałam termin na 1 sierpnia ale widzisz jak życie weryfikuje nasze plany.

Ja też przepis wypróbuje ;-) i zapisze na przyszłość bo taki uniwersalny.

Mychunia ile mc/lat ma twoj maluch?

Muszę siąść do komputera i poczytać do tyłu żeby się więcej o was dowiedzieć ;-)

Pati - dobra daje!:D nie ma czego się wstydzić w końcu te dzieci skądś pochodzą:laugh2:
może pomogła by kowbojka klasyczna albo odwrócona, tak żebyś Ty mogła nadawać tempo a nie Twój partner:) wtedy jest duża możliwość ze przestanie kontrolować sytuację i da się ponieść:tak: oprócz tego wiem że faceci mają tylko dwie strefy erogenne: penisa i szyje:D
aaaa więc.... można by dodać do kowbojki np. pocałunki w szyje gdy widzisz że jest blisko:D
mam nadzieje że nikogo nie zniesmaczyłam:D

Czarna - sporo pozycji już przerobiliśmy, ja nie mam nic przeciwko urozmaiceniom ;) także i ta była często hmm... "używana" :p ja czuję i widzę, ze już niewiele brakuje, jeszcze kilka razy i myślę, ze wszystko będzie ok ;) po prostu w tym przypadku muszę mieć dużo cierpliwości i wszystko wróci do normy :)

Ann - Ja swoje przepisy wstawiam na tutejsze forum i fb co 2 dni:) muszę pomyśleć nad jakimś blogiem żeby łatwiej można było je znaleźć:)
Pati - a próbowałaś kowbojki w przysiadzie?:D

reklama
patia moze sprobujesz jakies sexi ubranko? Gorset, ponczochy i takie tam. W koncu faceci to wzrokowcy. :-) no i najlepiej nie poruszac tematu staranek, dzieci, cyklu, owulacji itd. I idzcie na randke, naprawde pecam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry