Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzien dobry dziewczynki ja jeszcze nie testuje poczekam jeszcze. Za miesiąc jedziemy z mezem do spa. Oby mi ten miesiąc szybko zleciał! Od dwoch lat nigdzie nie byliśmy bo musieliśmy sie umeblować a w tym roku cała trojka szła do komuni wiec kasa rozeszła sie w trybie ekspresowym. Dzięki Bogu mamy juz z głowy młody w szkole, maz w pracy a ja mam luz . Czekam na kuriera bo maja mi przyjść paczki z alledrogo
Mujer. Dziękuję że pytasz,ktoś tu o mnie pamięta ;-)
To zależy co Ci się bardziej opłaca. Bo możesz przerwać macierzyński i iść na chorobowe a poniżej znów macierzyńskie. Jeśli masz umowę na stałe to później możesz iść jeszcze na wychowawczy.
Testowałem dzisiaj i dupa :-( złapałem doła,niby się nie nastawiam a jednak, wczoraj dostałam plamienia a na okres czekam. Powinnam dostać jutro lub 20. Nie pisałam bo nie chciałam wam smucic swoim podłym nastrojem. Trzymam kciuki żeby którejś się udało
Kurde kochałam się z mężem codziennie i co dupa?:-(
Anetkadg dobrze ze neutralne kolory. Ja wczoraj robiłam porządek w zamalych rzeczach synka i się poplakalam że on taki malutki był
Mehle dokładnie. Rezygnujesz z wychowawczego u w dniu w którym masz się wstawić do pracy przynosisz chorobowe. Co się komu bardziej opłaca. Dla mnie chorobowe najbardziej odpowiada bo płatne 100 %
Ruda, przykro mi bardzo. Ale głowa do góry i trzymam kciuki za następny cykl. Może spróbuj teraz co 2 dni począwszy od pierwszego dnia zmiany śluzu? Czytałam, że jeśli kocha się częściej, to plemniki nie mają czasu dojrzeć i nie są w stanie zapłodnić komórki jajowej... Mój gin też doradzał taki odstęp, więc coś w tym jest.