Luxuorius
Moderatorka
zaraz tam ryczec, do bzykania raz dwa polecisz, by potem byl piekny pozytywNa pewno dam znać chociaż jak wyjdzie negatyw to niewykluczone ze będę ryczeć jak głupia:-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zaraz tam ryczec, do bzykania raz dwa polecisz, by potem byl piekny pozytywNa pewno dam znać chociaż jak wyjdzie negatyw to niewykluczone ze będę ryczeć jak głupia:-)

jak kazdaTo forum jest uzależniające ! :-) dzień w dzień po kilkanaście razy dziennie tu wchodzę :-)

katarki czy powazniej?Ann witaj i tu :*
Wena zrób betę
Skaba ja tak miałam z pierwsza ciąża odpuściłam w ogolenie robiłam pierwszy raz testu ale tydzień po terminie beta potwierdziła
Karolina tak czasem czuć przy ciazy
Speare nie myśl negatywnie głowa do gory
Do kwietnia zaciążysz
Ja dzis z domu nosa nie ruszam wszyscy chorzy :/
ciekawe jaki mi wyjdzie przeglad podwozia, az sie bojeAnn nie mam zdiagnozowanych problemów. Ale z pierwszym dzieckiem zaszłam w 8cs. Z drugim w 1 cs. Teraz byłam na przeglądzie, zrobiłam podstawowe badania i wszystko ok.
Kurczę oby nie zwolnili, pieniądz zawsze potrzebny! A bedziesz sie starała o maleństwo w tym cyklu czy jeszcze nie?

chlopine zajedziesz, pytalam na jakim stanowisku pracujeszPewnie, bzykania nigdy dość ha ha![]()

jako kto pracujesz? ja tez pracuje w sklepie[/QUOTE
Dokładnie, chociaż wbrew pozorom i przesądom, facet jednak to nie seks maszyna xD niestety! W tym cyklu chyba z 7 razy sie myzialismy ale od 4 dni to to już nie chce, spasował biedak xDPewnie, bzykania nigdy dość ha ha![]()