Luxuorius
Moderatorka
zaraz tam ryczec, do bzykania raz dwa polecisz, by potem byl piekny pozytywNa pewno dam znać chociaż jak wyjdzie negatyw to niewykluczone ze będę ryczeć jak głupia:-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zaraz tam ryczec, do bzykania raz dwa polecisz, by potem byl piekny pozytywNa pewno dam znać chociaż jak wyjdzie negatyw to niewykluczone ze będę ryczeć jak głupia:-)

jak kazdaTo forum jest uzależniające ! :-) dzień w dzień po kilkanaście razy dziennie tu wchodzę :-)

katarki czy powazniej?Ann witaj i tu :*
Wena zrób betę
Skaba ja tak miałam z pierwsza ciąża odpuściłam w ogolenie robiłam pierwszy raz testu ale tydzień po terminie beta potwierdziła
Karolina tak czasem czuć przy ciazy
Speare nie myśl negatywnie głowa do gory
Do kwietnia zaciążysz
Ja dzis z domu nosa nie ruszam wszyscy chorzy :/
ciekawe jaki mi wyjdzie przeglad podwozia, az sie bojeAnn nie mam zdiagnozowanych problemów. Ale z pierwszym dzieckiem zaszłam w 8cs. Z drugim w 1 cs. Teraz byłam na przeglądzie, zrobiłam podstawowe badania i wszystko ok.
Kurczę oby nie zwolnili, pieniądz zawsze potrzebny! A bedziesz sie starała o maleństwo w tym cyklu czy jeszcze nie?

chlopine zajedziesz, pytalam na jakim stanowisku pracujeszPewnie, bzykania nigdy dość ha ha![]()

jako kto pracujesz? ja tez pracuje w sklepie[/QUOTE
Dokładnie, chociaż wbrew pozorom i przesądom, facet jednak to nie seks maszyna xD niestety! W tym cyklu chyba z 7 razy sie myzialismy ale od 4 dni to to już nie chce, spasował biedak xDPewnie, bzykania nigdy dość ha ha![]()