reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Za tydzien bede sie doszukiwac objawow z pierszwj ciazy.1.objaw rumience dzien przed okresem 2. sluz kremowy 3.żyły na piersiach i klujacy jajnik a w dniu @ test pozytywny.Ale jak to sie mowi kazda ciaza inna i inne objawy

Czytalam, ze czasem nawet w dniu @ nic sie nie pokaze. Ja sprawdzilam 4 dni po ijest cien rozowy tylko. taki bardzo bardzo delikatny.. takze... poczekac trzeba..a wiem, ze czekanie najgorsze:)

Niunias ja jak bylam latem w ciazy to pierwszy test zrobilam w Pl chyba 3 albo 4 dni przed planowana @ nie wyszlo nic, w dniu olanowanej jak zrobilam to tez nic nie widzialam a jak wrocilam z pracy to cos mnie tknelo zeby zajrzec jeszcze raz i byla duga bardzo blada, wiec nie wiedzialam cZy test juz nie wazny cZy poprostu za szybko wyrzucilam . Na drugi dzien zrobilam kolejny i wysLa juz ale tez blada, pozniej zrobilam jeszvE chyba z 4 i wszystkoe pozytuwne ale niestety ciaza sie nie rozwinela i mialam zabieg a udalo sie nam za 1 razem . Mam w domu kilka testpw bo kupilam przez neta bo zawsze taniej ale juz nie robie narazie jak w srode nie prYjdzie to zrobie w czwartek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry