claudiaaudia
Fanka BB :)
Gdzies czytalam ze albo z porannego moczu ale przynajmniej 4 h powinno sie trzymac mocz zeby bylo duze stezenie hormonu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@ przewaznie mam jak z zegarku, bardzo rzadko mi sie wgle spozniala .... Robilam test o 2 w nocy i wyszla 2 kreska ale strasznie malo widoczna , a rano juz na kolejnym tescie nic.... 1 krecha ... No nic, pozostaje mi czekac i jak sie do poniedzialku nic nie ruszy to czas do lekarza... 4 dni sie spoznia wiec nie wiem co myslec

I jak byłam u ginekologa i powiedziałam, że strasznie wymiotuję to powiedziałam, że przy prawidłowej ciąży to jeszcze tydzień i faktycznie, jak ręką odjął :-) A pod koniec ciąży jak do niego poszłam to on do mnie jak się czuje, ja że dobrze, to on "to tylko dzieci rodzić". On w ogóle był dziwny. Byłam po połogu na kontroli. Ten patrzy w książeczkę ciążową, ogląda i ogląda, a potem zdziwiony "To pani nie jest już w ciąży?"
I mnie ciągle opieprzał o wagę, gadał, że waga mi najlepiej idzie. A przytyłam 15kg, więc bez przesady. I jak do niego, że to tylko 15kg, to on "zobaczymy co pani powie po ciąży". I wyszłam z Małym ze szpitala po 9 dniach i już nie miałam tych 15kg.