Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a sluz plodny masz, owu czujesz? czy masz jakies zaburzenia?ChciAlabym slyszlam ze po lyzeczkowaniu jest latwiej zajsc i czasem nawet okresu mizesz 1 nie dostac ale niestety nam sie nie udalo. A ze lekarz nie kazal mi czekac 3 miesiecy wiec zaczelismy odrazu pracowac bo nie wiadomo ile nam zejdzie
what?!Matko ale naprpdukowalyscie. Nie ogarnaim ;D
Cos mi mignelo o ludziach nez taktu.
Kiedys bylam z m i ze znajomymi na urodzinach przyjaciolki. Jak juz Fifi byl. No i jakos tak zeszlo na temat dzieci i znajoma (nie przyjaciolka) moze myslala,ze nie slysze, ale zaczela mowic, ze dla niej dziecko w tym wieku (wtedy juz mielismy 22/23 lata bo ona w moim wieku) to jakas patologia, ze jak dziecko mozna w tym wieki zrobic i je wychowywac.
Uwierzcie mi szczęke z ziemi zbierałam długo
mam nadzieje, ze juzz nia nie gadasz, z dala od taich znajomychWiesz co teraz kiedy bardziej sie przygladam jaki mam sluz to w tym mies wcale go nie widzialam... Ale np bolaly mnie jajniki i mysle ze to bylo to.a sluz plodny masz, owu czujesz? czy masz jakies zaburzenia?
BiednaJa sie czuje tragicznieale nie ciazowo tylko przeziebienowo. Gardlo mnie boli strasznie i glowa i chyba mi kark przewialo
m wzial Filipka i pojechali na zakupy i czekam az mi termometr przywiezie
bez sily jestem ..
Wizyte mam we wtorek,a jutro jeszcze musze badanie moczu zrobic.
Plakac mi sie chce jak pomysle ze musse wstac rano i wyjsc na ta zimnice.
A ktort to juz tydzienBiednaciepla herbatke z miodkiem i cytryna , albo melko z czosnkiem .