reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Matko ale naprpdukowalyscie. Nie ogarnaim ;D
Cos mi mignelo o ludziach nez taktu.
Kiedys bylam z m i ze znajomymi na urodzinach przyjaciolki. Jak juz Fifi byl. No i jakos tak zeszlo na temat dzieci i znajoma (nie przyjaciolka) moze myslala,ze nie slysze, ale zaczela mowic, ze dla niej dziecko w tym wieku (wtedy juz mielismy 22/23 lata bo ona w moim wieku) to jakas patologia, ze jak dziecko mozna w tym wieki zrobic i je wychowywac.

Uwierzcie mi szczęke z ziemi zbierałam długo
what?! :wściekła/y: mam nadzieje, ze juzz nia nie gadasz, z dala od taich znajomych

Luxuorius ogolnie cykle mam regularne 28-29 dni takze niby powinno byc wszytko ok , tyle ze jak sie chce to jest trudniej a ile osob wpada za pierwszym razem , a my tu pragnieny swoich 2 kreseczek i nie idzie nam tak latwo

Ja sie czuje tragicznie :( ale nie ciazowo tylko przeziebienowo. Gardlo mnie boli strasznie i glowa i chyba mi kark przewialo :( m wzial Filipka i pojechali na zakupy i czekam az mi termometr przywiezie :( bez sily jestem ..

Wizyte mam we wtorek,a jutro jeszcze musze badanie moczu zrobic.

Plakac mi sie chce jak pomysle ze musse wstac rano i wyjsc na ta zimnice.

Ja sie czuje tragicznie :( ale nie ciazowo tylko przeziebienowo. Gardlo mnie boli strasznie i glowa i chyba mi kark przewialo :( m wzial Filipka i pojechali na zakupy i czekam az mi termometr przywiezie :( bez sily jestem ..

Wizyte mam we wtorek,a jutro jeszcze musze badanie moczu zrobic.

Plakac mi sie chce jak pomysle ze musse wstac rano i wyjsc na ta zimnice.
Biedna:( ciepla herbatke z miodkiem i cytryna , albo melko z czosnkiem .

reklama
Do góry