Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrób jednego więcej:-) [emoji6]
Idę robić gofry!
O matko oby tak było!Każda pisze kończymy z tym a może rzeczywiście coś w tym jest:-) za kilka dni każda pisze ze pozytywny test ma . . . Ale by było fajnie
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
A jak jest ciaza to powinno nyc nisko czy wysoko?To wydaje mi sie najprostsze do rozpoznania.
Po prostu wkładasz palucha, np środkowego bo dugi, i jak włożyć np do połowy i czujesz szyjkę, to znaczy ze jest nisko, a jak wkładasz najgłębiej jak sie da i dopiero ja poczujesz to znaczy ze wysoko![]()
Tego wlasnie nie wiem... Wiem ze nie powinna sie otwierać tylko byc twarda i zamknięta.. Ale czy wysoko czy nisko? Dziewczyny?A jak jest ciaza to powinno nyc nisko czy wysoko?
Robisz smaka!!!