reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Tez mialam nadzerke zostala wypalona. Do tego mam sklonnosci do infekcji intymnych. Od 14 roku zycia leczylam sie na obfite miesiaczki bo lalo sie ze mnie jak z wiadra. Czasami wydaje mi sie ze Bog mi nie chce dac juz dziecka i ze to juz dawno przesadzone :( ale bede walczyc.
Zazdroszcze niektorym takich zwyczajnych problemow. Strawbelka musi byc dobrze no nie ?

reklama
Tez mialam nadzerke zostala wypalona. Do tego mam sklonnosci do infekcji intymnych. Od 14 roku zycia leczylam sie na obfite miesiaczki bo lalo sie ze mnie jak z wiadra. Czasami wydaje mi sie ze Bog mi nie chce dac juz dziecka i ze to juz dawno przesadzone :( ale bede walczyc.
Zazdroszcze niektorym takich zwyczajnych problemow. Strawbelka musi byc dobrze no nie ?
Musi i bedzie!!!

Witajcie dziewczyny :) Podczytuję Was od jakiegoś czasu. Mam czas tylko wieczorami, więc ciężko mi się wbić w tematy :) I przez cały dzień tyle piszecie, że potem zapominam co komu napisać. U mnie akurat owulacja, więc działamy :) Trzymam za Was wszystkie kciuki, żebyście jak najszybciej ujrzały wymarzone dwie kreseczki.
Witamy:)

Aczkolwiek pryska tak czy siak.. Bo będąc na forum i tak mysle o tym każdego dnia.
Ale od jutra powrót do pracy po urlopie 2 tyg, wiec mniej czasu na myślenie :)
Ja tez miałam dwa tygodnie wolnego . Jutro powrót do pracy . Wiec tak jak piszesz mniej będziemy myślec:-) ale zawsze zostają wieczory na śledzenie forum[emoji3]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ja też jutro wracam do pracy. Pewnie znowu od jutra nie będę w temacie, ale z drugiej strony łatwiej złapać dystans i nie myśleć, bo człowiek zabiegany jest.

Lenka kupiłam te buty w zeszłym roku za 160 zł. Więc cena super

Potwierdzam są mega wygodne i bardzo ciepłe. Jest na nie dwa lata gwarancji. Fakt brzydkie są strasznie ale ja chyba dorosłam do tego ze ma być ciepło a nie ładnie.

Czarna wiem wiem. Pewnie doła złapie dopiero jak @ przyjdzie narazie jest spoko ;-)
zawsze tak mam cały miesiąc spoko dostaje @ dwa dni doła i dalej do roboty. Samo się nie zrobi ;-)

Jak jest się w ciąży to wysoko ale może się obniżyć nawet na parę godzin przed @. Claudiaaudia znawczyni szyjek mnie tego nauczyła ;-)

wrocilismy niedawno, bylismy to mieszkanie ogladac, bierzemy je, bedziemy na dniach formalnosci zalatwiac u notariusza itp, jest mala lazienka i pralka nie wejdzie i bedziemy musieli kombinowac cos z pralka w kuchni, lodowka tez na styk wejdzie, bo kuchnia mala, ale pokoje sa duze i bardzo ustawne,malo tego, wlascicielem mieszkania jest kolega Tomka z bylej pracy, jaki ten swiat maly :biggrin2:
ps mialam super seksik przed wyjsciem samca na nocke :laugh2:

wrocilismy niedawno, bylismy to mieszkanie ogladac, bierzemy je, bedziemy na dniach formalnosci zalatwiac u notariusza itp, jest mala lazienka i pralka nie wejdzie i bedziemy musieli kombinowac cos z pralka w kuchni, lodowka tez na styk wejdzie, bo kuchnia mala, ale pokoje sa duze i bardzo ustawne,malo tego, wlascicielem mieszkania jest kolega Tomka z bylej pracy, jaki ten swiat maly :biggrin2:
Kupujecie czy wynajem?

reklama

U notariusza? A to kupujecie je czy wynajmujecie?

Do góry