reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Cześć dziewczyny ! Bardzo chciałabym dołączyć do Waszego grona, ponieważ również chciałabym mieć dziecko :) Wczoraj dostałam @ i mam nadzieję, że już ostatnią bo od tego cyklu zaczynamy staranka :) Mam już w domku synka który w grudniu skończy 3 latka i rozpoczął w tym roku przedszkole, więc stwierdziliśmy z mężem, że to najlepszy dla nas czas. Z synem zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu starań więc mam nadzieję, że tym razem też pójdzie szybko :) Trzymam oczywiście kciuki za Was wszystkie, żeby każda doczekała się swojego szczęścia pod serduszkiem !

reklama
Cześć dziewczyny ! Bardzo chciałabym dołączyć do Waszego grona, ponieważ również chciałabym mieć dziecko :) Wczoraj dostałam @ i mam nadzieję, że już ostatnią bo od tego cyklu zaczynamy staranka :) Mam już w domku synka który w grudniu skończy 3 latka i rozpoczął w tym roku przedszkole, więc stwierdziliśmy z mężem, że to najlepszy dla nas czas. Z synem zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu starań więc mam nadzieję, że tym razem też pójdzie szybko :) Trzymam oczywiście kciuki za Was wszystkie, żeby każda doczekała się swojego szczęścia pod serduszkiem !

Witaj ;-) moja córcia jutro skończy 3 latka :) z tym ze staramy się juz ponad rok ale odliczając cykle stracone to w sumie 8cs bylo właściwych

Witaj Cluue. Powodzenia w staraniach.
Mój @ powoli się kończy zamówiłam sobie nowe paski owu żeby broń bożenko nie przegapić i uczuliłam męża, że min. co dwa dni ma być w gotowości, bo się ostro zabieram do roboty. Szkoda że nie wyszło jak przy pierwszej ciąży bo tam fasolka była już w pierwszym cyklu, ale motywacja większa i mąż zadowolony :D. A to weicie zima się zbliża ogrzać się trzeba, a że węgiel drogi to trzeba się przytulić :D. Mam nadzieję, że niedługo wszystkie znikniemy z tego forum na mamusiowe.:tak::tak:

Część dziewczyny. Chialabym dolaczyc do Was mam nadzieje ze przyjmiecie jeszcze jedna owieczke ;) tez zaczęliśmy sie z mężem starać o drugie dziecko. Nasz syn w lipcu skończyl 3 latka i uznalam ze czas najwyższy na rodzeństwo dla Niego. To jest Nasz pierwszy cykl starań. Cykle mam 27 dni owe. We wtorek powinien przyjsc okres.Dziś nie wytrzymalam i zrobilam rano test bo w 1 ciazy wyszedl pozytywny jeszcze przed okresem. Wiec dzis rano po jego zrobieniu wracam do lazienki a tam 2 kruchy z tym ze ta jedna jest dużo bledsza od kontrolnej. Jak myślicie? Cieszyc się? :) pozdrawia wszystkie staraczki :)

Kurcze Tarantina ja bym się pewnie cieszyła jak wariatka, ale wzaciszu 4 ścian. Wiesz jak to jest... Zrób test za 2 dni a jak będą uciesz się bardziej. Ale 100 % będzie po wizycie u gina. Ale jak coś to już ci gratuluję. :-D

Needi robię dokladnie to samo. Ciesze się jak glupia :) test zrobilam wlasciwie dlatego ze nie potrafię spać w nocy od kilku dni z powodu masakrycznego bólu piersi. We wtorek mam wolne w pracy wiec lece rano biegusiem na bete. Jeszcze nikomu nie pislam slowka. Jesteście pierwsze. Mam nadzieję ze podobne wiadomości będziemy czytać z każdym nadchodzącym dniem :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry