reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Needi robię dokladnie to samo. Ciesze się jak glupia :) test zrobilam wlasciwie dlatego ze nie potrafię spać w nocy od kilku dni z powodu masakrycznego bólu piersi. We wtorek mam wolne w pracy wiec lece rano biegusiem na bete. Jeszcze nikomu nie pislam slowka. Jesteście pierwsze. Mam nadzieję ze podobne wiadomości będziemy czytać z każdym nadchodzącym dniem :)

Ale super :) trzymam kciuki :)
A powiedz mi czy mialas jakies objawy czy nic szczegolnego sie nie dzieje

reklama
Ewix więcej kochania mniej starania :-)

Cluue witaj :-)

Needi ej nie zgadzam się. Nikt nie znika. Która zaciazy zostaje żeby motywować resztę :-)

Tarantina witaj :-) ciesz się ciesz :-) Moja blada kreska ma dziś 10 miesiący. Ale ci dobrze. Jeszcze nie zaczęłaś z nami pisać a już dwie kreski :-) trzymam kciuki żeby to było to. Wkoncu ktoś otworzy ten worek :-) teraz to już się posypiemy :-)

Mam pytanie z serii blondynka pyta :-) kwas foliowy bierzecie takie na prawidłowy rozwój płodu? ( boże jak to brzmi)?

Ja biorę takie witaminy dla kobiet starających się i w pierwszym Trymestrze ciąży. A znalazłam w biedronce ten kwas za 5 zł 60 tabletek

Ruda1991 czekaj ale jakie jest pytanie.? Czy bierzemy kwas? Ja oczywiście. To podstawa. Ale nic poza tym bo i chyba nie trzeba. A o takich witaminach jak piszesz to nawet nie słyszałam. Muszę zobaczyc czy u mnie w biedronce jest kwas:-D. Tylko trzeba uważać bo z miesiac temu jakąś partie wycofali z użytku.

Witam nowe starczaki!!!

Tarantina trzymam kciuki &&&&&&

Ja na miesiąc muszę zrobić przerwę... Zmieniłam gina , powiedziała ze z nadżerką jest tragedia że najpierw trzeba z tym zrobić porządek i ustawić ba w ogóle okres luteiną wywołać, w czwratek wymiroziła mi w czwaretk mam kontrole. Dzis mąż do siostry zapytał się czy wie ze taka znajoma urodziła a ja świeczki w oczach...

Needi nie czy bierzecie kwas foliowy taki na prawidłowy rozwój dziecko czy właśnie takie witaminy jak ja?
Ja jak brałam w 1 Trymestrze to właśnie je i dlatego teraz też kupiłam. Tylko że te witaminy Kosztują coś ok 30 zł a ten kwas 5 zl. Przed pierwszą ciąża nie brałam nic

Kasiek jak mus to mus. Zrobisz porządek i do dzieła

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry