Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Apostrofa haha wyobrazilam sobie jak wchodzisz po schodach i trzymasz cycki :-)
Ewix a ty gdzie mieszkasz?
Angela, Aestima? I jak? Kreski nie ma a @?
Angela lepiej z porannego moczu.
Pamiętam jak m mnie obudził przed pracą czyli 4.30 żebym zrobiła. Myślałam że go zabije. Zrobiłam a tu Bladzioch u nie wiedziałam czy się cieszyć bo ciąża czy nie ma ciąży bo kreseczka blada. Więc poszłam spać a mąż z rogalem na twarzy do pracy.wstałam zapalilam fajkę i odrazu polecialam do kibelka. To była moja ostatnia fajka. I już wiedziałam że jestem chociaż gin wysłał mnie jeszcze na bete :-)
uspokoiłaś mnie trochę, bo bałam się ciąży przy tej metforminie, że zaczęłam stosować podwójne zabezpieczenia
ja dopiero 4 dzień zażywam, ale na diecie spadło mi już 7 kg od 3.08, na razie czuję się dobrze Ja Siofor 500 3x dziennie, a masz jakieś skutki uboczne po tym? Mi trochę kręci się w dyni czasemsikulinda ja mam metformax 500, a Ty? To tobie kg jeszcze ładniej lecą![]()
, ale to może być w sumie efekt zmniejszenia węgli 
niestety zycie sprawiedliwe nie jestA najczęściej zachodzą w ciąże te osoby co wcale nie chcą![]()