Podobne tematy
- Zamknięty
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba zamówię ten żel, o którym pisałyście. Pewnie to strata kasy, tym bardziej, że najtańsze nie jest, ale ja w ogóle nie mam płodnego śluzu i ta nadżerka też swoje robi. To może ten żel pomoże armii dotrzeć do celu.![]()
No i po. A wiec .. z tego miesiaca raczej nici .. jestem swiezo po owulacji. Prawdopodobnie byla wczoraj. Przytulasy byly w niedziele, wiec marne szanseale wszystkie pecherzyki mam piekne, z jajnikami ok i cala reszta.
A ten test pozytywny to byla ciaza biochemiczna zwlaszcza ze ten okres byl jaki byl![]()
z tego miesiaca raczej nici .. jestem swiezo po owulacji. Prawdopodobnie byla wczoraj. Przytulasy byly w niedziele, wiec marne szanse![]()
A pijesz siemię lniane? Albo jesz nasiona chia?
Poprawia płodny śluz albo w ogóle go tworzy, jak nie masz
Ja piłam i rzeczywiście była poprawa.
Teraz też piję i jem puddingi z chia.
Nno i dobrze, że wydębiłaś badania
ankaka - daj znać po wizycie!
sojnabig - &&& za ten cykl!
Wczoraj 19-23 szorowałam fugi.
Zasnęłam jak dziecko
Porządki przedświąteczne czas start!
Najgorsze już chyba za mną!
Tylko ze to juz 14 cykl...Kurde nie chce teraz caly czas myslec czy sie udalo czy jednak nie![]()
Apostrofa czemu nie usuniesz nadzerki? To swinstwo jest![]()
Tez nie mam sluzu na zewnatrz a gin mi dzisiaj od razu powiedziala, ze mam okres owulacyjny bo po sluzie widzi. Tak, ze musi byc w srodku![]()
Sojnabig gratuluje @ skoro jestes zadowolona!![]()