Dziękuję i ja równieżBede trzymac kciuki
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję i ja równieżBede trzymac kciuki
Wybacz słoneczko, na pewno nie chciałam urazić. Jakie to natura potrafi płatać figle ...Karolina mi nie jest do smiechu.. Jakby ktos mi kiedys powiedzial ze jest taka choroba to bym nie uwierzyla. Ramie boli mnie co miesiac okropnie ani na nim lezec ani spac. 2 doby na prochach przeciwbolowych. Bolace ramie to tez zwiastun miesiaczki. Zaczyna bolec kilka godzin przed krwawieniem miesiaczkowym. Takze okres mnie nie zaskoczy
no bo takie gadanie sie z zazdrosci bierze, szkoda nerwow na takich ludziLuxuorius to taka ciocia ę ą pani profesor. Zazdrości bo bardzo by chciała być babcia a jej dziecia się nie spieszy. A moja mama ma już trójkę
Aans witaj
I jedna słoneczko poroniłas tak? Wybacz ale dopiero co orientuje sie która co przeszłaTak mam core 6 lat![]()
Hime
Moze bedziemy testowac razemi bardzo mi milo
![]()
no to test slusznie nie wyszedl, masz czas, poczekaj na kolejnego testa na spokojnieTak, codziennie o godzinie 7dziękuję
zaczekam bo mam dłuższe cykle i @ dopiero na piątek
![]()
Jakies 3 miesiace sie staralismy, ale poszlo w miare szybkodlugo sie o mloda staralas?
Jak nie przyjdzie do srody to zrobie w srodeA kiedy masz zamiar testować? Ja jakoś po 6 stycznia, może i na betę pójdę, Ale mam zamiar najpierw sikacza zrobić.
Tzn ciaza sie nie rozwinelo czyli puste jajo plodowe bylo.I jedna słoneczko poroniłas tak? Wybacz ale dopiero co orientuje sie która co przeszła
Przykro mi :-( czyli jest nadzieja, dla nas obu, dla wszystkich!!Tzn ciaza sie nie rozwinelo czyli puste jajo plodowe bylo.