G
Gość
Gość
Spokojnie bo bede Cie miala na sumieniuNessi przykro mi![]()
Strawbelka jeju bo zawału dostane![]()
Pewnie masz torbiel krwitoczna po niepeknietym pecherzyku, czy jak to tam sie nazywa.
Endometrialne to sa inne
Spoko bedziesz zyc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spokojnie bo bede Cie miala na sumieniuNessi przykro mi![]()
Strawbelka jeju bo zawału dostane![]()
A jak rozróżnić na usg krwotoczna od czekoladowej? Bo czy po usg gin potrafi stwierdzić jak widzi stan zastany = czytaj torbiel wypełniona krwią , czy powstała z endometriozy i jest to słownikowa czekoladowa czy to jest ta krwotoczna? Bo mi gin nazwał moja czekoladkowa ale mówił ze powstała z tego ze po pęknięciu dostało sie tam krwi z jakiegoś pękniętego naczynka/zrostu i wypełniła krwią.Spokojnie bo bede Cie miala na sumieniu
Pewnie masz torbiel krwitoczna po niepeknietym pecherzyku, czy jak to tam sie nazywa.
Endometrialne to sa inne
Spoko bedziesz zyc![]()
To juz lekarz powinien wiedziec. Mi odrazu powiedzial ze mam endometrialna, no jeszcze podejrzenie raka bylo bo mi wyszly markery nowotworowe.A jak rozróżnić na usg krwotoczna od czekoladowej? Bo czy po usg gin potrafi stwierdzić jak widzi stan zastany = czytaj torbiel wypełniona krwią , czy powstała z endometriozy i jest to słownikowa czekoladowa czy to jest ta krwotoczna? Bo mi gin nazwał moja czekoladkowa ale mówił ze powstała z tego ze po pęknięciu dostało sie tam krwi z jakiegoś pękniętego naczynka/zrostu i wypełniła krwią.
Tylko czy tutaj łatwo sobie stwierdzić?