Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha to po co czekać do urodzin przecież to komfort dla Ciebie i dla mężaLenaka maz chce mi kupic poduszke bo ma dosc mojej nogi na sobie :-)
Ulala to koniecznie pochwal się później tą niespodziankąLenaka no urodziny maz cos kombinuje tylko nie wiem co :-) a poduszka to dodatek :-)
Tak pisałam, wszystkie parametry wyszły idealne, pięknie się maleństwo dało obejrzeć, cudownie machalo rączkami, nóżkami i fikalo koziołki ale płci nie było widać chociaż tak teraz sobie myślę że może gdyby było coś między nogami to już byłoby widać...no nieważne to akurat jest dla mnie mało istostne, najważniejsze żeby było zdrowe. Z usg wychodzi dzien starsze niż z om no i po tych badaniach prenatalnych totalnie się uspokoiłamLena a pisałaś już jak prenatalne wyszły? Kochana a widział płeć? ;-)
Lepiej zainwestuj w coś dla maluszka :-)
Ja chyba zrezygnuje z poduszki bo jak mały do nas przychodzi to ledwo sir mieszcze bez poduszki
Super, tak chciałaś? Trzymam kciuki żeby się sprawdziłoAaaa ja sie nie chwalilam :-) wczoraj lekarz pow iedzial ze blizej dziewczynki niz chlopca :-)