Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zapraszamy na wątek Starania 2018 vol. 2Może zacznę... mam 29 lat, od ponad 1,5 roku staram się o pierwsze dzieciątko bezskutecznie byłam jak opętana, cały czas o tym myślałam, pilnowałam owulacji, monitoringi u gin. itd. Z każdym nowym cyklem Stres, nerwy, rozpacz wiem, pewnie nie jedna z Was miała (ma) to samo... myśl ze inni maja a ja nie mnie dobijała pisze w czasie przeszłym ponieważ jakos narazie się uspokoiłam, nie myśle już aż tak o tym, choć staramy się cały czas. (Hmm o ile można nazwać to staraniem, ponieważ partner pracuje za granica i jest w domu tylko na weekendy niestety) ;( ale tak czy inaczej działamy przeważnie przed, trakcie lub po owulacji i cały czas nici;( byłam się badać u lekarza hormony niby w porządku, teraz przed nami badanie nasienia. Zobaczymy co czas pokaże, chciałabym by już niedługo spełniło się to o czym marze... o moim pierwszym upragnionym maleństwie [emoji173]️ Piszcie Kochane jak to u Was wyglada, czy zarzywacie jakieś specyfiki czy cośdodam ze zażywam kwas foliowy, olej z wiesiołka jednak tylko od 1dc do owulacji (bo niby zle wpływa na zagnieżdżenie się zarodka) i od 2 cykli żel conceive plus. Ale jak narazie cisza
Może zacznę... mam 29 lat, od ponad 1,5 roku staram się o pierwsze dzieciątko bezskutecznie byłam jak opętana, cały czas o tym myślałam, pilnowałam owulacji, monitoringi u gin. itd. Z każdym nowym cyklem Stres, nerwy, rozpacz wiem, pewnie nie jedna z Was miała (ma) to samo... myśl ze inni maja a ja nie mnie dobijała pisze w czasie przeszłym ponieważ jakos narazie się uspokoiłam, nie myśle już aż tak o tym, choć staramy się cały czas. (Hmm o ile można nazwać to staraniem, ponieważ partner pracuje za granica i jest w domu tylko na weekendy niestety) ;( ale tak czy inaczej działamy przeważnie przed, trakcie lub po owulacji i cały czas nici;( byłam się badać u lekarza hormony niby w porządku, teraz przed nami badanie nasienia. Zobaczymy co czas pokaże, chciałabym by już niedługo spełniło się to o czym marze... o moim pierwszym upragnionym maleństwiePiszcie Kochane jak to u Was wyglada, czy zarzywacie jakieś specyfiki czy coś
dodam ze zażywam kwas foliowy, olej z wiesiołka jednak tylko od 1dc do owulacji (bo niby zle wpływa na zagnieżdżenie się zarodka) i od 2 cykli żel conceive plus. Ale jak narazie cisza
Jestem jak najbardziej aktualna.stataczka od 7 cykliCześć Dziewczyny ! Czy są tu aktualne staraczki ? Fajnie było by porozmawiać i podzielić się jakimiś radami, informacjami czy coś![]()