reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
roxii - dziękuję, że pytasz... dzisiaj zmieniło mi na 3+ a ja w ogóle już nie czuję się ciążowo... ale już nie smęce... dzisiaj idę do gina - jemu posmęce :p
agitaka - już niedługo będziesz tulić swoje maleństwo w ramionach... a póki go nie ma zalecam dużo relaxu i snu :p

Marchew a nie mówiłam!:-p w tyłek powinnaś dostać! Test dobrze pokazywał tylko Ty w gorącej wodzie jesteś kąpana! :tak: Wszystko jest dobrze, zaczęłaś 5 tydzień i test od razu to pokazał:-) Maluszek ładnie rośnie, a mamusia ma się teraz dużo uśmiechać, dbać o siebie i cieszyć swoim szczęściem. I co to za stwierdzenie że nie czujesz się ciążowo???? a co to znaczy czuć się ciążowo na tak wczesnym etapie??? Kochana jeszcze dłuuugo nic nie będziesz czuła, jedynie co to czasem mdłości mogą Ci dokuczać ale i to nie zawsze występuje. Jesteś w ciąży, rośnie w Tobie nowe życie i trzeba się cieszyć;-) czekam na wieści jak wrócisz od gina ;)
yas jak tam po scanie???? lekarze w końcu cos tam zobaczyli????;-)
aniolkowa jak pierwszy zastrzyk? jak Ci poszło????
agitatka ale ten Twój Kubuś to uparciuszek pocieszyć Cię mogę tylko tym że to na pewno już na dniach, w końcu musi wyjść;-)

Marchew my tu jesteśmy od tego żeby te smęty przegonic. Wszystko jest dobrze!

No właśnie yas jak po scanie?

U mnie pierwszy dzień zastrzyków zaliczony. Z gonalem nigdy nie miałam problemu za to z tym buserelin się namecze zanim znajdę odpowiednie miejsce. Dziś trafiłam na żyłę i zabolalo.

aniolkowa ojjj wiem jak to jest :sorry2: czasem bywało tak że nic nie poczułam, a czasem to zabolało jak się właśnie na jakies naczynko trafi :baffled: ja po całym procesie stymulacji zawsze miałam parę małych siniaków na brzuchu.... Ale to wszystko w szczytnym celu, ja jak robiłam sobie zastrzyki to sobie tłumaczyłam że każdy zastrzyk przybliża mnie to bycia mamą:-) Jesteś dzielną dziewczynką i dasz radę! Trzymam kciuki za kolejne już bezbolesne kłucia;-):tak:
yas .......:confused:
Marchew a ty jak tam po wizycie????

kontra ja tych z bootsa nie używałam, zawsze zamawiałam na ebayu te najtańsze i były OK. Myśle że to bez różnicy gdzie się kupi, one wszystkie na tej samej zasadzie działają. Wiadomo może się trafic jakiś jeden felerny, ale ogólnie powinny być ok:tak: a co nie wychodzą Ci???

na skanie tyle sie dowiedzialam ze endo 7.2 pecherzyk 9 wiec malutki.dalej kazali brac ta sama dawke i przyjsc we wtorek wiec dalej czekanie czy wogole urosnie.czyli wyglada na to ze pomimo ze to drugi cykl to wcale moj organizm nie zareagowal szybciej.roxii, aniolkowa pomozcie - czyli to znaczy ze moj okres tez bedzie duzo pozniej w tym miesiacu?jestem kompletnie zielona w tym...ja tez mam siniaki i czasem zaboli a tych drugich nie mam podejrzewam ze dlatego ze mam problem z owulacja ogolnie i wczesniej clo na nia bralam.oj aniolkowa roxii ma racje kazdy zastrzyk to maly krok do celu teraz ;-)

widze ze podle nastroje u was laski - dolanczam sie do grona bo o ogolnie mam jakiegos dola,nic mi sie nie che i z byle powodu wyc mi sie chce :-(

noelka biedni jestescie bardzo mi przykro ze to na was wszystko spadlo ale musi byc dobrze, trzeba wierzyc i walczyc - jeszcze raz zdrowka dla maluszka zycze.

kontra ja tez tych najtanszych z ebay uzywam

Ostatnia edycja:
Roxii No właśnie nie :-( mam 18dc i kurcze nie wychodzi w ogóle i miałam nadzieje, że te z bootsa są kiepskie, bo tanie i dlatego ale chyba jednak się nie mylą...po prostu nie mam owulacji i tyle :-(

reklama
yas spokojnie wszystko jest dobrze, endo OK, pęcherzyk też powoli rośnie, lepiej tak niż mieliby Cię przestymulować:tak: który to Twój dzień cyklu??? Co do miesiączki kochana to jest prosta zasada, @ jest przeważnie ok 13-15 dni po owulacji, więc jeśli owulacja jest później to i @ będzie później. Wszystko jest uzależnione właśnie od owu;-) mam nadzieję że w miarę jasno wytłumaczyłam...
Szprycuj się dalej, a ja trzymam kciuki za wtorek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry