Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w tyłek powinnaś dostać! Test dobrze pokazywał tylko Ty w gorącej wodzie jesteś kąpana!
Wszystko jest dobrze, zaczęłaś 5 tydzień i test od razu to pokazał:-) Maluszek ładnie rośnie, a mamusia ma się teraz dużo uśmiechać, dbać o siebie i cieszyć swoim szczęściem. I co to za stwierdzenie że nie czujesz się ciążowo???? a co to znaczy czuć się ciążowo na tak wczesnym etapie??? Kochana jeszcze dłuuugo nic nie będziesz czuła, jedynie co to czasem mdłości mogą Ci dokuczać ale i to nie zawsze występuje. Jesteś w ciąży, rośnie w Tobie nowe życie i trzeba się cieszyć;-) czekam na wieści jak wrócisz od gina
czasem bywało tak że nic nie poczułam, a czasem to zabolało jak się właśnie na jakies naczynko trafi
ja po całym procesie stymulacji zawsze miałam parę małych siniaków na brzuchu.... Ale to wszystko w szczytnym celu, ja jak robiłam sobie zastrzyki to sobie tłumaczyłam że każdy zastrzyk przybliża mnie to bycia mamą:-) Jesteś dzielną dziewczynką i dasz radę! Trzymam kciuki za kolejne już bezbolesne kłucia;-)
a co nie wychodzą Ci???
który to Twój dzień cyklu??? Co do miesiączki kochana to jest prosta zasada, @ jest przeważnie ok 13-15 dni po owulacji, więc jeśli owulacja jest później to i @ będzie później. Wszystko jest uzależnione właśnie od owu;-) mam nadzieję że w miarę jasno wytłumaczyłam...