aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Basik jak sie czujesz? Zglaszałas juz ciąże u gp? Mam pytanie- czy jak robiłaś badania ze skierowania od Pl gina to wyniki dostawałaś do ręki czy do gp?
kara jak wyglada u ciebie sytuacja? Dzisiaj miałaś miec scan tak?
yas co u ciebie?
Jutro idę do Pl gina. Miałam iść dopiero po świętach, zeby mnie skierował na jakieś badania i on tez w Pl zajmuje sie leczeniem nieplodnosci w Krakowie, więc chciałam sie go poradzić, ale sytuacja mnie zmusiła zeby iść jak najszybciej. Od jakiegoś czasu strasznie mnie piecze i boli podczas seksu. Brałam juz kilka razy leki na grzybki i jest ok, ale podczas stosunku znowu boli. Wydaje mi sie, ze S tez musi coś zacząć brać, bo mimo, ze ja zdrowa to on coś tez ma i mnie od nowa zaraza. Owu sie zbliża a u nas raczej nic ze starań nie bedzie w tym miesiącu.
kara jak wyglada u ciebie sytuacja? Dzisiaj miałaś miec scan tak?
yas co u ciebie?
Jutro idę do Pl gina. Miałam iść dopiero po świętach, zeby mnie skierował na jakieś badania i on tez w Pl zajmuje sie leczeniem nieplodnosci w Krakowie, więc chciałam sie go poradzić, ale sytuacja mnie zmusiła zeby iść jak najszybciej. Od jakiegoś czasu strasznie mnie piecze i boli podczas seksu. Brałam juz kilka razy leki na grzybki i jest ok, ale podczas stosunku znowu boli. Wydaje mi sie, ze S tez musi coś zacząć brać, bo mimo, ze ja zdrowa to on coś tez ma i mnie od nowa zaraza. Owu sie zbliża a u nas raczej nic ze starań nie bedzie w tym miesiącu.

Mała dalej ma kolki, nie jest lekko, dziś w nocy siedziałam z nią do 4 bo nie spała i marudziła, nad ranem trochę się uspokoiła, a od 12 znów to samo:-( cięgle siedze przy niej, bo jak jej tylko smoczek wypadnie to ryk a ze wypada jej średnio co minute to jestem uwiązana i nawet do kibelka nie ma jak iść... No ale niestety tak to czasem wygląda, próbowaliśmy już wszystkiego na te kolki ale nic nie działa na dłuższą mete, pozostaje nam się uzbroić w cierpliwość i przeczekać... Pozatym jutro idę do GP na sprawdzenie hemoglobiny, bo podczas porodu straciłam dużo krwi i miałam dużą anemię, teraz chcą sprawdzić czy już jest Ok.