Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
poza tym nie wiem czy dupek brany od 15-25 dnia cyklu wywołuje owu, pierwszy raz słysze,ale poczytaj o tym w necie. A jak to jest z Twoją owulacją? w klinice robili ci jakieś badania czy owulujesz i czy pęcherzyki pękają??? Mi się wydaje że skoro masz regularne cykle to owu raczej jest i bez sensu brać clo... Nie wiem, nie chcę Ci mieszać ale moim zdaniem ten gin zbyt pochopnie ocenił sytuacje....
i powiedzialam, ze musze mu cos powiedziec... On na to czy chcesz powiedziec, ze jestes w ciazy
wiec dalam mu ta torebke... zobaczy spioszki i juz byl pewny... pozniej zobaczyl test... byl bardzo szczesliwy... powiedzial, ze caly czas bardzo mocno sie o to modlil... oczy zaczely mu blyszczec... a to spojrzenie... jeszcze nigdy na mnie nie patrzyl w ten sposob... :-) od razu zaproponowal, zebysmy zrobili wszystkie potrzebne badania... ze bedziemy teraz razem dowiadywac sie wszystkich potzrebnych rzeczy na temat ciazy... :-)
mezczyzni...