Bashi ogromne gratulacje, o tak puls z miesiąca na miesiąc będziesz miała jeszcze wyższy, powyżej 100 uderzeń na minutę, to u ciężarnej norma
Avocado tobie również gratuluje i życzę dużo zdrówka w nudnej ciąży
Na reszcie nasze forum odżyło
Aniolkowa powiem ci, że dla mnie clo pomogło i mimo tego, że jakieś oznaki owulacji miałam, moja ginak zdecydowała o stymulacji dla mnie, po 5 miesiącach, jednak się udało. Jakby co to mam jeszcze opakowanie clo, tylko wiesz że ja na razie w Polsce jestem. W razie czego będę mogła ci wysłać
Przepraszam, że mało się tu udzielam, ale Kubuś ostatnio jest nie spokojny, W dzień, mało śpi, dużo płacze i przez to ja jestem wykończona. A jeszcze z Filipkiem też muszę coś porobić, chociaż chwilę, żeby nie czuł się odtrącony. Rodzice i brat często mnie w tym wyręczają, ale też nie zawsze mają jak, a i on się domaga mamy. Rozumie, że najpierw Kubusiem się muszę zająć, a potem nim. Kochany starszy braciszek, jak mały płaczę, to przychodzi głaszcze go po główce i mówi Kubulku nie płacz już, bo mi serduszko boli :-(
Poza tym znowu odliczam dni, do przyjazdu mężulka. Przez te 3 tygodnie się przyzwyczaiłam, że jest. Tydzień szybko minął, jeszcze tylko 11 dni i znowu rodzinka będzie w komplecie, a potem już wszyscy razem wrócimy do uk
Pozdrawiam kobietki, powodzenia