M
mama290
Gość
Aniolkowa mama 5lat w sumie kilka podejść do ivf zaczęłam pić zioła i po jakimś czasie miałam kryzys i dalam spokój pojechała do Pl na miesiąc odpocząć psychicznie jak wrocilam robilam badania krwi na hormony i czekalam na wyniki i nie mogli znalesc zła byłam a jak dostała skierowanie to lekarz się śmiał ze może nie potrzeba bo pewnie się uda i jakoś nie dostalam kresu i zrobilam test i szok przez te wszystkie lata zawsze do mnie koleżanki przychodziły bo ja zawsze miałam testy i wszystkie zaszły w ciążę śmiały się ze ja mam jakieś szczęśliwe testy bolaly mnie ciążę znajomych w pracy tez (jestem położna) teraz powiem ze opłacało się czekać bo dostała dwóch lobuzow mam nadzieje ze się teraz szybciej uda
tak więc cuda się zdarzają.
za to mój wujek ma łuszczycę, to dopiero przykre. Bali się bardzo, jak córa im się urodziła, że może być alergiczka bo tak ma cała rodzina a tu dzieciątko zdrowe
Ale powiem ci, jesteś po usg z Polski wszystko z maleństwem jest w porządku, także tego się trzymajmy
pomagaja ubrania dermasil i tubifast gp powinien spokojnie przepisac cisnac na skierowanie do szpitala do dermatologa moja znajoma daje np kozie mleko i kapie w nim dziecko ja uzywam mydla z mleka koziego ja sterydow nie stosuje bo np zaden lekarz nie umie mi odp na pytanie co bedzie za 10lat jak ich sie uzywa nie ma nawet takich badan ja wole kremy bardziej tluste bo zostawiaja warstewke na skorze uzywam tez jonizatora powietrza i nawlzacza temat rzeka