reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
znalazłam usg za 40 funtów - takie na którym mi powiedzą tylko jaka płeć jest dziecka, sprawdzą szybko czy z dzidzią ok i do tego zdjęcia... nie najgorzej... mają sporo klinik więc nie muszę się telepać Bóg wie gdzie :-D możlie, że się skuszę... nawet cany z 4d mają jakieś do przeżycia... jednak wczesne usg mają za 100 funtów to już chyba wolałabym do ginekologa pojechać i zapłacić tyle samo... wrzucę stronke...
Private Scans: Ultrasound Scan for Pregnancy, Women & Men’s Health - Ultrasound-Direct.com

Ja mam Polskiego gina w mieście 150 z usg I wszytsko szybko szybko bo jemu sie wiecznie spieszy w ostaniej ciazy miałam tyle scanów :szok: nawet tuz przd cc na sali operacyjnej I nawet miałam 4d w szpitalu gdzie mam pare fotek :-) nie poszłam nawet na jeden prywatnie wszytsko miałam przez nhs

Mama daj znać jak załatwić takie scany.jestesmy z tego samego miasta. A co do pl gina to właśnie dlatego nie chcę iść bo nie dość że drogi to wszystko szybko szybko!

U mnie nawet nie zrobili testu z moczu żeby potwierdzić ciążę. Zapytał tylko czy robiłam test i kiedy ostatia @.

Magdalenka ja też biorę tylko kwas foliowy. Nie polecam witamin - staraj sie jeść zdrowo bo witaminy wcale nie są takue dobre. Codziennie zjedz cos zielonego. Ja mam fajne stronki z jadlospisem na każdy trymestr. Tam sa ciekawe dania. Ja jeszcze biorę lacibios femina zapobiegawczo bo często łapałam infekcje a wiem że tutaj olewaja sprawę i wolę sie zabezpieczyć.

Aniolkowa mama a moglabys wstawic link z tymi jadlopisami? Bylabym ci wdzieczna :) ja ogolnie jem wiecej salatek ale tetaz musze zaczac jesc wiecej swiezych owocow bo przewaznie robilam jakies koktajle( czasem z zamrozonych owocow a te niestety juz takich wlasciowsci witaminowych nie maja)

150 funtów to faktycznie sporo... ja szukałam endykrynologa i znalazłam za 160 funtów - też ładnie... ja do fajnego tutaj chodziłam, tylko zawsze jest zagadką ile na koniec zapłacę ;P chętnie bym do niego poszła bo taki rzeczowy był... ale jak mam zapłacić 40 funtów a 100 to raczej jest różnca - bo teraz to już tylko o płeć mi chodzi...

reklama
Zeby miec tyle scanów to trzeba mieć dwa łobuzy w brzuchu:-) co do 4d to prawie przewaznie każde usg w szpitalu ma tylko im sie poprostu nie chce przy takim przemiale kobiet nademna tak skakkali bo jeden z blizniakow byl w ciezszym stanie I zebym psychicznie nie wysiadla to mnie tk czesto sprawdzali dostawałam tez duzo zdjęć z tego powodu ze gdyby cos sie stało to żeby była jakaś pamiątka miałam też przez cała ciąże psychologa a żeby mieć scan wcześniej niż przed 12 tyg to najlepiej powiedziec ze sie krwawi żywą krwia muszą wtedy potw ciąże najleppiej isc odrazu na poloznictwo albo na pogotowie I wtedy na bank musza umowic scan badz zrobic na miejscu e to mysle ze jest ostateczność co do wit to bralam jakis zestaw bralam tez duze dawki magnezu np przestalam wogole solic i mialam mega niskie cisnienie od tego

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry