aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
kasia tak mi przykro :-( zrobią ci jutro betę tak czy inaczej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
zresztą ja tez w miare dobrze się czułam, miałam czasem lekkie mdłości ale ogólnie było ok. Oby tak dalej;-) kiedy masz scan?
ale już jest coraz lepiej, to co jest teraz w porównaniu z tym co było na początku to teraz jest super
Mała w nocy potrafi przespać nawet 9-10 godzin bez budzenia się na jedzenie także nie ma co narzekać, ale za to w dzień nie śpi prawie wcale jak już zaśnie to na 15-20 min i tak się zdarza może dwa razy w ciągu dnia. Przez to mam mało czasu na cokolwiek, bo Victoria lubi towarzystwo i widownie, nie zajmie się sama sobą, jak widzi że nikogo nie ma w pobliżu to jest ryk, a wiec trzeba ciągle się nią zajmować. Trochę utrudnia to życie, bo ugotowanie obiadu to wyczyn a o zrobieniu czegoś dla siebie mogę pomarzyć
Jak M ma wolne to mam chwilę oddechu bo mogę pomalować sobie paznokcie albo chociażby umyć włosy, najprostsze czynności potrafią cieszyć
Myśle ze z każdym miesiącem już będzie coraz lepiej, nie jest lekko ale nikt nie mówił że będzie;-)