Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
za to implantacje poczułam - jakby mi się coś wkręciło - pomyślałam sobie, że jeśli to było to - za trzy dni powinien mi wyjść test i wyszedł
bladzioch nad bladziochy ale był... a clear blue rozwiał moje wszelkie wątpliwości i ta fasolka postanowiła ze mną zostać 
a dziś jest 18dc. 8 dni do @. więc jeśli ovu wystąpiła, to jest to mój 4-6dpo. zaznaczam jednak 4dpo, bo nie jestem pewna czy ovu była z 12na13dc czy z 13na14dc. Wolę podawać niższe wartości. Najgorsza jest senność. i jem wszystko co mi w ręce wpadnie. Tak mam zawsze prze@ a nie w środku cyklu. Tu są właśnie różnice. Bez dostinexu pierwsze pozytywne testy wychodziły nawet 19dc, w poprzednim miesiącu pozytyw jak ta lala był w 13dc, ale niunia była chora, zapalenie pęcherza, nocami nie spała, więc nawet nie mieliśmy jak wykorzystać poprzedniego cyklu. Mam straszną nadzieję że się udało, ale to się okaże za tydzień. Zatestuję pewnie za 3 dni, bo jeśli to faktycznie implantacja, to za 3 dni coś powinno wyjść, tak jak Tobie Mar-Chewko.
już dawno się nie nakręcałam.... i nagle wróciło. łeeee
Zaczęła krzyczeć "NIE NIE !!!! NIE!!!!!!" ale co "nie" to nigdy się nie dowiem, ale ciśnienie mi wzrosło he he. Na szczęście groźba pozbycia się jej ulubionej zabawki podziałała...
poprzedniemu lokatorowi było dobrze, aż 12 dni przenoszony, i jeszcze byłby, gdyby nie wywoływanie porodu co i tak pierwsze skurcze były po 19 godzinach od jej podania. Może dlatego teraz nie chce nowego lokatora, bo poprzedni przedłużył umowę najmu ??? 

skoro tak to plamienia faktycznie sa czymś normalnym
Pamietaj ze po wyjęciu implantu dobrze jest odczekać pare miesięcy zanim zaczniesz starac się o dzidzie;-)
Co do kasy to ja miałam wszystko refundowane przez państwo, do tej pory nic nie płaciłam ani za leki ani za całą procedurę więc luzik. Ale jeśli teraz kiedy mam już dziecko chciałabym wrócić bo mrozaczka to już muszę zapłacić 800F.