Hejka
Gosiaczek - progesteron zleciła Ci przecież GP. To po co robić chcesz prywatnie?
Co do prolaktyny, to bada się ją w każdym dniu jaki sobie wybierzesz, bo jej poziom w cyklu jest niezmienny. Ja normalną prolaktynę mam w normie, ale po obciążeniu bardzo wysoką. W uk nie robią prolaktyny z obciążeniem, więc trochę przechlapane. Ja ich oszukałam i zrobiłam normalną prolaktynę, i później wzięłam tabletkę na obciążenie i wynik był ogromny. Dostałam na to dostinex i skierowanie na skan głowy, żeby wykluczyć mikrogroczulaka.
A u mnie wczora od samego rana do wieczora piękne testy owu pozytywne. Dziś trochę podbrzusze pobolewa, ale ogólnie spoko po clomidzie. Nie spodziewałam się owu bezbolesnej. Jutro zaczynam łykać lutkę przez następne 12 dni. i test. Oby +
Jeśli nie, to kolejny cykl znowu na 50mg. clomidu, i jeśli kolejny się nie uda, to w trzecim cyklu zwiększę dawkę do 100mg, i w ten sposób pozbędę się całego clomidu jaki mam. Mam nadzieję że się uda. A przy podwójnej dawce może bliźniaki he he
No i przesiadka na windowsa 8 okazała się miłym zaskoczeniem. Bardzo spodobał mi się ten nowy system. Bardziej niż windows 7