reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Witaj Jesi :)

POwodzenia. Trzymam kciuki jak najmocniej :tak:

Marchew - a co? położna wyznaczyła Ci niedzielę na wywoływanie, czy sama tak sobie postanowiłaś i tak ma być? :-D:-D:-D

JA sobie wczoraj zamówiłam 50 testów ciążowych. Tym razem innej firmy... :rofl2:

Indi - a kiedy masz powtórkę z badań na tarczycę?

Czesc Jessi! Bardzo mocno trzymam kciuki, zeby Sam sie udalo.
Mousefish, wczoraj mialam robi one jakie's przeciwciala, mysle ze wyniki beds w przyszlym tyg I ewentualnie zacznie leczenie. Wczoraj tez zrobilam wszystkie wyniki zlecone przez polozna.

Co do testow, to pamuetam ze te dziady z clear blue zawsze wychodzily negatywny, a dopuero na takim zwyklym ebayowym kupionym w ilisci chyba 10 wysxla druga kreska, wiec mam nadzieje, ze Tobie tez wyjdzie :) kiedy robisz test?

Marchew herbatke z lisci malin pomaga zmiekczyc szyjke a jezeli chodzi o masaz to mozna samemu o ile dosiegniesz pomietolic moze pusci

reklama
Jesi, mi die zdarzyl:)
Szwagierce mojej najlepszej ptzyjaciolki tez, kobitka byla po 4 nieudanych ivf, juz calkowicie stracila nadzieje, ze kiedykolwiek urodzi dzidziusia a jakos sie stalo ze zaszla w ciaze naturalnie, wpadkowo wrecz bo sie nie spodziewala kompletnie. Taka prawda, ze tez duzo sie dzieje w glowie, Jesi:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry