Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mama - piję herbate z liści malin... trzy dziennie - nawet zaczęłam myśleć o czterech ;p pogmerałabym ale jest strasznie wysoko ;p nawet położna miała problem... nic czekam do jutra ;p
Jeszcze olejek z wiesiołka pomaga plus szczypanie czy tam drażnienie sutków.
Myj okna, dużo chodź po schodach, wiadomo przytulanki i inne sposoby i może się uda
eeee... a ja myślałam że pie-truszka już urodziła w niedzielę
ale będzie fajnie jak urodzisz dokładnie w dzień wyznaczonego porodu. :-)
i jeszcze zdecyduję dzisiaj po południu czy wezmę lutkę czy nie.
zrobiłam dziś testa i nie ma nawet cienia... a jutro mam termin @.
żadnych objawów ani na fasolinkę ani na @ nie mam.
nic, jeszcze 3 cykle z clo przede mną
A!! zapomniałam dodać.
Dziś nad ranem, dla niektórych w środku nocy bo kole 3-4 śniło m się że zrobiłam test i wyszła lekka różowa kreseczka. tak się cieszyłam że się obudziłam. jak się obudziłam to zdałam sobie sprawę że to tylko sen. i znowu usnęłam, i tak trzy razy!!!! koszmar dosłownie! cieszyć się 3 razy i trzy razy się rozczarować :-(
Do 30 będzie 4 dni po terminie? tak?
To położna zaleciła cesarkę, czy sama się decydujesz?
tak tylko pytam bo mi nie dali takiej propozycji, jak przenosiłam 12 dni. nawet skurczy nie miałam w sumie. Oksytocyna i masaże pomogły, ale nawet nie zliczę ile masaży miałam. a oksytocyna zaczęła działać po dobie
nie chciało mi się zmienić suwaczka... wg nich będzie tydzień po terminie... to jest decyzja lekarza bo wcześniej miałam cc... ja już zwątpiłam, że urodze sn
Hej dziewczyny mam pytanie. Od sierpnia tamtego roku biorę tabletki anty. W tym miesiącu podczas przyjmowania tabletek w pierwszym tygodniu musiałam brac antybiotyk. Jakie jest prawdopodobieństwo że antybiotyk mógł obniżyć dzialanie tabletek i czy mogłam zajść w ciążę. Proszę o odpwiedź. Pozdrawiam