niestety u mnie plamienia zawsze oznaczają @, nie mam sie co łudzić. I ZAWSZE mam plamienia i ból brzucha, potem cisza 2-3 dni i dopiero sie @ rozkręca. Juz tą ciszą nie raz sie zawiodłam i robiłam testy a potem przychodziła małpa.
Dostałam dzisiaj list z kliniki, ze wchodzi nowy program RESPONSE do którego zapraszają kobiety po 3 lub wiecej poronieniach z niewyjaśnionych przyczyn. Bedą testować nowy lek na podtrzymanie ciąży i szukają chętnych. Połowa kobiet dostanie lek a połowa placebo (kobieta i jej lekarz nie bedą wiedzieć kto dostał lek a kto placebo). Dostaje sie za darmo testy owulacyjne i ciażowe, zwracają koszt dojazdów do szpitala. Bedą badać czy ten lek w ogóle ma jakis wpływ na przebieg ciazy i jakie ma skutki uboczne. Jutro zadzwonie do lekarza umówić spotkanie i chyba wezmę w tym udział. Co mi szkodzi a moze akurat bede pod dobrą opieka w kolejnej ciazy ze względu na badanie tego leku.
kara a co klinika na twoją ciąże? Tak bardzo bym chciała, zeby ci sie udało. Nie stresuj sie teraz za duzo, wiem, ze masz ślub na głowie, ale uważaj ma siebie. Trzymam mocno kciuki za ciebie