reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Hejka dziewczyny, dołączam do grona, pierwszy cykl starań za mną niestety test negatywny, ale @ dalej nie ma a jak to mówią jeśli nie ma @ to nic stracone : )

Gosiaczekheh ja na twoim miejcu natychmiast poszła bym do innego GP i prosiła o leki na wywołanie. Ja miałam problemy na odwrót za długo krwawilam to lekarz dawał mi na wstrzymanie. To jest nie naturalna sytuacja tyle dni bez oczyszczenia. Idź do GP albo wyślij w Polsce kogoś do ginekologa.

Dziękuję ślicznie za pomoc! Jutro idę do GP i mam nadzieje, że mi da coś na wywołanie. Buzka !

Mama290 jeszcze nie dziękuję ale pokladam wielkie nadzieję, pani doktor z pl kazała dotrwac do 8 tyg bo wtedy ryzyko spada do poniżej 10%. Który ma być w piątek.na ogół jest dobrze czasami boli brzuch,piersi i takie tam.

Gosiaczekheh no to trzymam kciuki za wizytę.

Akatsuki witaj w śród nas, powodzenia i nie trać nadzieji.

Mama290 wiem kochana ze ty juz zapewne nie wierzysz. Pamiętam o tobie, jest dla mnie nie do pojęcia co przezylas

Akatsuki cierpliwości kochana, uwierz w sbiebie.

Termin mój przypada na czerwiec

Mama290 dokładnie mi już wszystko jedno jaka płeć jaki termin byle by ta ciąża trwała, rozwijała się i było wszystko dobrze.

reklama
Kara no wlasnie jak mi się ktoś pytal co bym chciała to zawsze odpowiadam ze dziecko a czy to ważne chlopiec czy dziewczynka we mie zawsze jest strach ze cos się stanie i już chyba się go nie pozbede później człowiek liczy dni tygodnie i byle do przodu zycze ci mega nudnej ciąży :-)

Do góry