reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Mama290 od polskiego ginekologa dostałam dupka jak powiedziałam o plamieniach. Ale wcześniej bralam luteine.

Kara jaki piękny dzidziuś!!!! Zobacz 1/3 juz za Tobą, teraz bedzie juz z górki. A jak sie czujesz?
Te plamienia mogą być z otarć jak jeszcze brałaś luteinę, skoro w macicy nie ma śladów krwi to plamienia są z szyjki.

U mnie nic ciekawego. Czekam na @ wiec znowu doopa. Prędzej zrobimy sobie wnuka niz dziecko :-D kara zaczęłam czytać potegę podświadomości :tak:

Pozdrawiam was wszystkie kobietki

Aniołkowa dziękuję,dobrze się czuje mam już o wiele więcej siły niż na początku,czasami zapominam ze w ciazy jestem. Czytaj,czytaj ja co prawda do polowy doszłam,ale Wiedząc mniej więcej o co chidzi w chwili relaksu u mnie spacer powtarzalam swoją mantrę. A jak tam urzadze domku idzie?

Ja juz zaczynam sobie wmawiać, że jestem w zdrowej ciazy i to z bliźniakami :tak:
moja siostra juz to stosuje od lat i faktycznie jej sie duzo rzeczy udaje. Ja w ogole teraz zaczynam "odżywać", jest we mnie wiecej pozytywnej energii i myślenia. Skończyłam 20 tyg akupunktury i przeszłam na zabiegi refleksologii - boli okrutnie, aż mam ochotę wyć z bólu, ale sie nie poddaje- dla dziecka wszystko!! No i wraca we mnie życie!
Domek juz zaczyna wyglądać coraz ładniej - na święta mam obiecany kominek i chce siąść przed nim z lampką wina i poprzytulać sie do męża.
A jak u was dziewczyny plany na świeta? Któraś jedzie do Pl?

Aniolkowa ciesze się ze u ciebie tak pozytywnie i niech dalej tak będzie, bo wlasnie autor oprócz tego ze namawia do wmawiania sobie pewnych rzeczy to jeszcze mowi o pozytywnym mysleniu o sobie i innych, dobrych uczynkach.
A mnie teraz grypsko polozylo masakra jakas z dnia na dzień coraz gorzej, pije mleko z miodem,syrop z cebuli,melise,plocze gardlo woda z sola macie dziewczyny jakies inne sposoby? bo te mi na razie nie pomagają.
Ja swieta spędzam w uk, w wigilie pracuje do 18:30 mój tez także spędzimy w domu a w 1 dzień swiat na urodziny 2latki idziemy to bratanica moje M. urodzila się 24 grudnia,a 2 dzień swiat zaproszenie do znajomych.

Ja mialam 1:800 przy chłopakach bo wlasnie sprzatalam i mi wpadło w rece my swieta tutaj mialo byc kameralnie ale znowu kupa ludzi ehhh

reklama
Kara, super dzidzius! Fajnie sie usmiecha :) juz 1/3 za Wami! Pamietam jak nasz byl taki malutki I jak sie balam o wszystko, a tu tymczasem zostaly 4 TYG I nawet nie wiem kiedy to zlecialo. A plamieniem sie nie nartw, jak gin Ci mowi ze nic piwaznego, to tak jest. Tez plamilam w 15 TYG, ale jest OK. Trzymam kciuki!

Do góry