reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Witam was kochane

Na poczatek oczywiscie wysylam wam fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& wiec lapcie i zycze powodzenia w testowaniu :tak::-D:-)

Ja jak narazie czuje sie bardzo dobrze
Popoludniami mam kryzys i najlepiej bym spala pol dnia.Niestety synek nie pozwala bo nie chce sie ze mna polozyc:wściekła/y: Tak wiec juz o godz. 18 leze w lozku a maz bawi synka:-p:laugh2: Wczoraj byly u mnie panie z przedszkola Dominika zeby porozmawiac i dowiedziec sie czegos o Dominiku czy ma jakies specjalne potrzeby.Synek jak tylko je zobaczyl to uciekl do swojego pokoju i tyle go widzialy:-p Gdyby nie rodzina to napisze wam szczerze ze z checia bym zostala na swieta w Londynie.Pomyslcie sobie ile ja wydam kasy bedac w Polsce przez miesiac:szok:Az boje sie myslec a najgorsze to beda bilety.Na szczescie z mezem znalezlismy rozwiazanie i zamiast do Polski polecimy do Berlina a z tamtad przyjada tesciowie po nas:-D Tak wiec zamiast wydac ponad 500 funtow na bilety wydamy tylko 120 w dwie strony:-D

witam dziwewczyny :) wstyd sie przyznac ja jeszcze w 'proszku' ale jakiegos takiego lenia mam dzis ale co tam jak urlop to urlop :D kama wysylaj duzo duzo tych fluidkow :D a wakacje w polsce (swieta czy inne imprezy) to masakra my bylismy w maju na 3 tyg a kasy wydalismy tyle ze szok mielibysmy super wakacje na karaibach.... no i w pl na dwa tygodnie naszego pobytu dwa tygodnie lalo..............
milego dnia zycze wszystkim staraczka

Kama, najważniejsze, że jesteś zadowolona i będziesz miała co wspominać :)

Z tymi paniami z przedszkola to mnie zaskoczyłaś :D U nas czegoś takiego nie ma.. tylko wcześniej się przychodzi na zapoznanie.. a teraz jak będzie z tą szkołą, o ile się uda to nie wiem.. :(

Dziękuję oczywiście za fluidki :)

Agnieszka, a Ty się jednak już starasz? Bo chyba mi umknęło :)

ROMKA, Ja bym chciała dać sobie 100% ale naukowcy dają tylko 40% ;/

Kama, no tak my też właśnie przez tą kase nie jedziemy do Polski, ale z drugiej strony czas spędzony w Polsce- bezcenny:P

LILITH, ja też mam taki okrągły termometr, ale nawet nie owulacyjny, i już pół roku hula:)
A i beż żelu też można zajść :P. Ja mam co miesiąc śluz płodny, rozciągliwy pare dni przed owulacją, a potem tylko woda i czekam na efekty. A tempka dziś dalej wysoka, cycuchy zaczęły mnie boleć już 4 DPO, ale nie mogłam zlokalizować bólu, dzień czy 2 później czułam że bolą w środku, a wczoraj doszły boki. I nie wiem, bo czesto mnie bolały wcześniej, ale odkąd odstawiłam tabletki czułam tylko takie kłucia, nie ból. Ale do tego mam bóle jak na @ i chyba trace nadzieję:(

Narazie łapie fluidki i dziękuję za kciuki:)

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki. Zabiegana troszke i bylam ale juz was doczytalam...

Kama dzieki za przesylanie fluidkow ja tez sie staram lapac:)
LILITH ten zel o ile sie nie myle mozna w bootsie kupic. Mowie zarowno o tym co ja kupilam jak i o tym co ty masz zamiar kupic.
Meganek trzymam kciuki&&&& daj znac jak tylko bedziesz cos wiedziec.
A z tymi biletami do Polski na swieta nie jest az tak tragicznie. Fakt kasy sie wyda ale swieta w Polsce - bezcenne:) Kama a ty piszesz ze na swieta lecisz na miesiac czasu a bilety na poczatku grudnia przeciez sa tanie. Nie wiem jak u ciebie ale u nas ze Szkocji jeszcze niedawno jak patrzylam to byly chyba za 50 funtow w dwie strony - patrzylam akurat dla mojego brata. Takze rozgladaj sie za tanimi polaczeniami.

A tak poza tym u mnie kiepsko. Dzis 14 dc sluzu jak zwykle nie widac. Czuje wilgotno ale sluzu na zewnatrz nie mam. Zastanawiam sie moze wlasnie dlatego mamy problem.... Powiem wam ze ten zel fajny jest. Nie za bardzo wierze ze pomaga tam w srodku i zastepuje sluz kobiety ale chociaz przytulanka sa przyjemniejsze. Mysle LILITH ze te z aplikatorami beda skuteczniejsze. Robilam od wtorku testy owulacyjne to non stop slaba druga kreseczka:( Powiem wam ze sie bardzo boje tego ze znow sie nie uda. Tak wiem ze nie mozna sie przejmowac ale nie wiem czy sobie poradze. Juz teraz kiepsko to znosze... a przy kolejnej @ to dopiero... Dobrze Kamus ze chociaz tobie sie udalo .... Pozdrowionka trzymajcie sie dziewczynki

reklama
dobry wieczor staraczki :)
my dzis podjelismy decyzje ze staramy sie od tego cyklu:) wracam do edi w niedziele, moze sie uda wycelowac, w tym miesiacu bierzemy to na luzie (jeszcze), kupilam sobie pikantniejsze wdzianko na powrot do domku i do dzielaa...
mam nadzieje ze wkoncu nam sie uda miec ta tak bardzo upragniona dzidzie...
udanej nocy zycze wam dziewczyny ....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry