reklama

Staraczki na Wyspach

edyta01 dzieki wielkie za info. Mam dzis 13 dc i wlasnie od jakiejs godziny strasznie mnie boli podbrzusze po lewej stronie. Czyzby to owulka juz?

A ilo dniowe masz cykle? czy obserwujesz sluz ? mierzysz temperature?stosujesz testy owulacyjne?
Calkiem mozliwe,ale jesli podbrzusze Cie boli to moze oznaczac ze mialas,masz albo dopiero bedziesz miala owulke...

Roxii witaj mam nadzieje ze da sie wszystko szybciej wykonac.Tylko nie znikaj juz nam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki Agus :-) Mam nadzieje, ze sie szybko tu zadomowie :-) Ja 15 lutego bede pierwszy raz testowac. Ale chyba juz dzis ta owulka nadeszla, bo ten bol jest nie do wytrzymania :-(

edyta01 moje cykle sa srednio 28-dniowe. Ja dopiero od listopada nie biore tabsow. Zazywam natomiast kwas foliowy. 2 miesiace czekalismy i juz chcemy bobaska. Nie stosowalam testow owu, bo tak do konca to im nie wierze. Co do sluzu to obserwuje i mialam dzis delikatny przezroczysty. Moze dzis jeszcze tez sie poprzytulamy tak dla pewnosci :-D

Ostatnia edycja:
Dzieki Agus :-) Mam nadzieje, ze sie szybko tu zadomowie :-) Ja 15 lutego bede pierwszy raz testowac. Ale chyba juz dzis ta owulka nadeszla, bo ten bol jest nie do wytrzymania :-(

15go lutego mówisz super to będę pamiętać i mooocnoo 3mać kciuki za piękne dwie krechy :tak:
A ten ból to faktycznie może być od owulacji,więc działaj bo owulka daje znaki :tak::-)

edyta01 moje cykle sa srednio 28-dniowe. Ja dopiero od listopada nie biore tabsow. Zazywam natomiast kwas foliowy. 2 miesiace czekalismy i juz chcemy bobaska. Nie stosowalam testow owu, bo tak do konca to im nie wierze. Co do sluzu to obserwuje i mialam dzis delikatny przezroczysty. Moze dzis jeszcze tez sie poprzytulamy tak dla pewnosci :-D

To jak najbardziej wyglada mi na bol owulacyjny,tak wiec przytulajcie sie dzisiaj dla pewnosci :tak:

Agus dzieki za slowa otuchy no i za & :-) Jestem bardzo podekscytowana, bo to pierwszy miesiac. Niby boli mnie bardzo, ale sie z tego ciesze w sumie, bo moze to owulka wlasnie. A czekalam na nia bardzo :tak:
edyta01 na pewno to zrobimy :-D Chcemy miec dziewczynke. Czytalam tez o sposobach juz chyba wszedzie. Jaka pozycja, jaki dzien i w ogole. Moj kochany chce tez miec mala ksiezniczke. Ale wiem, najwazniejsze, aby zdrowe bylo i juz mi obojetne, ale przytulanko dzis na pewno tez bedzie :-D Widze po suwaczku, ze bliska testowania jestes. Trzymam kciuki kochana, oby to byla fasolka.

Ostatnia edycja:
lazurowe wybrzeże wiem co do ból owulacyjny masakra,czasami tak mnie boli że aż strach i od razu łykam paracetamol bo boli niestety ale nie wiem jak zaradzę gdy zacznę starania bo wtedy przy bólu owulacyjnym paracetamol nie jest wskazany więc nie wiem... będę zwijała się z bólu:(
Ciesz się kochana chwilą mimo bólu i kochajcie się teraz z wielką przyjemnością a może na walentynki dostaniecie piękny prezent:)

Wlasnie Agus, mnie bardzo boli. Siedze w jednym miejscu i staram sie nie ruszac. Ale tabletek przeciwbolowych zadnych nie bralam.
Nawet nie wiecie dziewczyny jak ja bym chciala dostac taki prezent na walentynki. A moze z drugiej strony to dobry pomysl, zeby 14.02 rankiem zatestowac, hmm? :tak:

edyta01 wlasnie widze, ze masz sama plec meska, wiec pewnie tez Ci sie teraz ksiezniczka marzy, cio? :tak:

Ostatnia edycja:
Wlasnie Agus, mnie bardzo boli. Siedze w jednym miejscu i staram sie nie ruszac. Ale tabletek przeciwbolowych zadnych nie bralam.
Nawet nie wiecie dziewczyny jak ja bym chciala dostac taki prezent na walentynki. A moze z drugiej strony to dobry pomysl, zeby 14.02 rankiem zatestowac, hmm? :tak:

Jestem za,fajna data na testowanko...

A mie brzusio i jajniki pobolewaja,teraz bede zyla w stresie,przyjdzie @ czy nie :zawstydzona/y:

Ksiezniczka chyba kazdej kobiecie sie marzy,ale ja na chlopca sie nastawiam,bo nie wierze ze moge miec coreczke :-D

reklama
edyta01 musisz byc pozytywnie nastawiona tak jak ja. Na pewno nam sie uda. A ile czasu juz sie staracie?
@ mialam 18.01, wiec chyba data 14.02 powinna byc ok co do testowania, hmm?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry