Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witajcie,
widze ze duza czesc z was ma IVF wiec nie wiem czy sie tutaj duzo na ten temat nagadam.
my staramy sie po poronieniu i strasznie sie boje ze moze znow sie historia powtorzy:-(
edyta,
widze ze ty tez z Bristolu klikasz-z ktorej czesci miasta dokladniej?moze nawet sie gdzies minelysmy ;-)
pozdrawiam was wszystkie
Od kilku dni meczy mnie takze zgaga wieczorami i jak narazie pije wszystko i jem co ma imbir ale pomaga tylko na chwile:-( Napiszcie co tam u was i jak testowanka bo wyczytalam ze mialy sie odbyc jedne w walentynki

Mam nadzieje ze szybko sie pozbieracie i szybciutko uda Wam sie znow ujrzec dwie kreseczki. Wiem ze to latwo powiedziec ale poronienia nietety czesto sie zdarzaja, taka nasza natura i mzsle ze nie masz sie czym przejmowac, skoro masz juz dwojke zdrowych dzieci to znaczy ze jest wszystko OK i nastepnym razem napewno sie uda
Glowa do gory i zycze szybkiego zafasolkowania. Jesli potrzebujesz wsparcia to pisz smialo po to tu jestesmy