reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Hej dziewczyny, ja dzisiaj sikanca rano zrobilam i po chwili druga blada kreseczka sie pojawila:-) Jestem taka szczesliwa ale i potwornie sie boje ze to pomylka:-(. Na badanie krwi jade dopiero jutro tak wiec trzymajcie kciuki:tak::tak::tak:

Witam jestem tu nowa i właśnie podjęliśmy kolejną próbę.
Mamy już dzieci ale bardzo chcieli byśmy jeszcze jednego skarba.Mam nadzieję,że tym razem nam się uda choc pełna jestem obaw i strachu.Pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamusie.

PO 12 LATACH STARAN I OCZEKIWANIA UDALO SIE!!!
JESTEM W CIAZY!!!!:happy:
Rano pojechalismy do naszej kiliniki do Glasgow na badanie krwi i okolo 15tej zadzwonili i powiedzieli ze wynik jest pozytywny!!!! i ze 14 listopada mamy przyjechac na USG.
Tak wiec dziewczyny cuda sie zdarzaja!!!

reklama
PO 12 LATACH STARAN I OCZEKIWANIA UDALO SIE!!!
JESTEM W CIAZY!!!!:happy:
Rano pojechalismy do naszej kiliniki do Glasgow na badanie krwi i okolo 15tej zadzwonili i powiedzieli ze wynik jest pozytywny!!!! i ze 14 listopada mamy przyjechac na USG.
Tak wiec dziewczyny cuda sie zdarzaja!!!
...ale super!!!
GRATULUJĘ SERDECZNIE Z CAŁEGO SERDUSZKA :tak::-):happy:

Do góry