reklama

Staraczki na Wyspach

ale cisza dziewczyny u nas:(
gwiazdeczka27 ja to jestem taka, ze pewnie jak tak jeszcze z pol roku nie bede w ciazy to na pewno udam sie do wrozki. Wiec przygotuj sie o moja prosbe na namiary do tej twojej:)

Jak wasze starania dziewczyny? W jakim momencie cykli jestescie?
Ja dzis 17dc i 2 dzien z dupkiem, ktorego mam brac przez 10 dni. Mam nadzieje, ze po nim pojawi sie@, a po niej w niedlugim czasie owu.
Moj maz mi powiedzial wczoraj wieczorem, ze powinnam przestac myslec o tym i ze jest pewny na 100%, ze zajde w ciaze w najmniej oczekiwanej chwili. Wiem, ze ma racje, ale ja nie potrafie o tym nie myslec! Jestesmy na tym etapie naszego malzenstwa, ze brakuje nam do pelnii szczescia juz tylko dziecka. Nie da sie o tym zapomniec:(
Jak to jest u was dziewczyny?

reklama
Dzień dobry dziewczyny wpadam do Was żeby podzielić się dobrą nowinką...udało nam się...:-)
noelka wiem cos na ten temat pomimo że my mamy dzieci to i tak popadałam w jakąś obsesję i nie mogłam przestać o tym myśleć,sama sobie mówiłam wyluzuj,odpręż sie i zapomnij choć na chwilę ale się nie dało.
Ale ostatnio mieliśmy trochę spraw na głowie,przeprowadzka,choroba małej i w tym zgiełku dnia codziennego myśli o ciąży gdzieś się zgubiły.Nie zaglądałam do kalendarzyka,nie mierzyłam temperatury itp...
No i się udało.....:-):-):-)
Dobrze mówią zapomnieć oderwać się i zrelaksować,a na pewno się uda hmmmmm choć to wcale nie jest proste

Silene gratuluje szczesciaro :)

wiem, ze powinno sie "odpuscic" tylko JAK? ja tez zyje dosc aktywnie i nie mysle az tak o ciazy, ale niestety zawsze pilnuje dni plodnych - to juz jest chyba wpisane w moj cykl :) I najgorszy jest czas przed @, czyli teraz, kiedy obserwuje baczniej swoje cialo. Ja dzis 24dc, w niedziele sie spodziewam @. Wczoraj zauwazylam brudzenia, wiec wiem ze idzie:(((mam jeszcze nadzieje, ze nie dojdzie, ale musze byc przygotowana na rozczarowanie znowu:((

noelka oki jak cos to pisz podam na miary na wrozke
, moj maz tez mi powtarza ze sie uda ze raz sie udalo to dlaczego teraz ma sie nie udac ja nie jestem takiej dobrej wiary jak on ale to nie on o tym ciagle mysli tylko ja
silene gratulacje moja droga :-)

u mnie zakonczyl sie dlugi bo az 44 d.c i dzis zaczol sie nowy wiec z tego sie ciesze ze moge zaczac nowy cykl z nowymi nadziejami ,ale wiecie to faktycznie jest tak ze jak sie o czyms nie mysli to to przychodzi bo ciagle sprawdza;lam czy @ przyszla i nie bylo w koncu odposcilam mowie bedzie to bedzie i co dzis rno niespodzianka jest nigdy chyba tak sie z@ nie cieszylam

aniolkowa.mama dzięki kochana,trzymam kciuki mocnooo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i a kysz@@@@@@@@ przesyłam ci kochana ciążowe fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
gwiazdeczka dzięki kochana

witajcie dziewczyny:)
coś nie mam czasu częściej do Was zaglądać, myślę, że pod koniec tygodnia będzie lepiej.
U mnie dziś 18dc, już po przytulankach, ale co to były za przytulania:-( po tygodniowych kłótniach, po cichych dniach...ehhh takie na siłę, wątpię czy coś z nich wyjdzie...zobaczymy.
Staram się już nie nakręcać, nie robić testów codziennie, ale za tydzień pewnie znowu się zacznie obserwacja ciała i to wszystko co zawsze. Łatwo powiedzieć, odpuścić, nie myśleć...ale im bliżej do @, tym całe postanowienia w łeb biorą.

buuuu :((( już nie mam nadziei. Brzuch pobolewa na @ + plamienia a to dopiero 24dc. Załamałam się, bo wróżka mi przepowiedziała dziecko na lato przyszłego roku...gdybym zaszła w tym cyklu to wychodziłby 4 sierpień jest jeszcze nadzieja na kolejny miesiąc, bo w sumie początek września to tez jeszcze lato. A jeśli się nie uda to wszystko w co wierzyłam się zawali :( mam tylko nadzieję, że nie widziała tego dziecka w przyszłym roku w lecie jako dopiero II kreseczek, bo ja nie wytrzymam tyle :((

Dziewczyny czy wiecie coś może na temat brudzeń przed @? czy to oznacza niski progesteron?

katiuszka skądś znam takie staranka. My już się przyzwyczailiśmy i śmiejemy się, że w tych dniach to praca a w innych sobie pozwalamy na przyjemność. A jak mamy ciche dni przed, to ja staram się przymilać mojemu, on wtedy wie, że się zbliżają te dni:) na przyjemności zawsze będzie czas a niestety o dziecko trzeba się wystarać:)

reklama
witajcie dziewczyny:)
coś nie mam czasu częściej do Was zaglądać, myślę, że pod koniec tygodnia będzie lepiej.
U mnie dziś 18dc, już po przytulankach, ale co to były za przytulania:-( po tygodniowych kłótniach, po cichych dniach...ehhh takie na siłę, wątpię czy coś z nich wyjdzie...zobaczymy.
Staram się już nie nakręcać, nie robić testów codziennie, ale za tydzień pewnie znowu się zacznie obserwacja ciała i to wszystko co zawsze. Łatwo powiedzieć, odpuścić, nie myśleć...ale im bliżej do @, tym całe postanowienia w łeb biorą.

no ja wczoraj zaliczylam z moim wieczorna klotnie i mam zamiar sie nie odzywac do niego. Oczywiscie klotnia byl a na temat staran. Myslalam, ze rozumie mnie we wszystkim, ale jak widze ma olewajace podejscie, zreszta jak do innych rzeczy. Przykro mi, zobaczymy jak dlugo bede milczec, najczesciej wychodzi mi to nawet nie caly dzien:)

aniolkowa.mama w tym roku mielismy nawet lato w pazdzierniku:) ale tak na serio pomysl wrzesien to wcale nie tak dlugo, trzymama &&&& caly czas za Ciebie i za inne staraczki oczywiscie tez.:)

gwiazdeczka27 myslalam o tej wrozce i poprosze cie o nr na priw, nie wiem czy bede dzwonic, ale tak w razie czego chce go miec:) Jakbym powiedziala mezowi o tym to by mnie pwenie wysmial, on nienawidzi wrozek, mowi, ze to strata kasy i ze wszystkie klamia i on tez moglby powrozyc przez tel.:) Ale ja i tak zrobie co uwazam za stosowne.

A mnie znowu dziewczyny nawiedzily glupie sny, dzis snila mi sie kolezanka, ktora jest w ciazy, ze pieknie wygladala itd. Czemu moj umysl nawet spiac musi myslec o ciazy?:( Znowu bede robic nadgodziny przez nastepne 2 tyg to moze zapomne troche o tym wszystkim.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry