Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i kolejny, 11 cykl w plecy...(( @ przyszła i to 3 dni przed czasem. Nigdy mi się tak nie zdarzyło. Dziś jest ten dzień kiedy mam dość starań, mam ochotę wyrzucić do śmieci wszystkie wiesiołki, folic, witaminy, ziółka a nawet pasek św Dominika...nic nie pomaga. Najgorsze jest to, że ja już nic więcej nie mogę zrobić, że cała reszta nie zależy ode mnie tylko od Tego, który ma swój plan wobec mnie. Za parę dni wróci mi wola walki o dzidzie, ale dziś mam dzień "wszystko mi jedno" i żal do Tego na górze, że tyle muszę wylać łez, żeby mieć swoją rodzinę, kiedy innym to przychodzi tak lekko...
przepraszam dziewczyny za smutki, ale może jak się wygadam to mi ulży
ale tu cisza...czyżby wszystkie staraczki ciężko pracowały nad dzidzią?
dziewczyny bardzo dziękuję wam za słowa otuchy. Niestety nie wiem co się dzieje...nic z tego nie rozumiem :/ wczoraj niby dostałam @ (krwawienie nie plamienie) a dzisiaj nie ma po niej ani śladu!!! chodzę co 10 min i sprawdzam i nic. nie chcę się napalać, bo się boję rozczarować, ale denerwuje mnie taka zabawa w kotka i myszkę. Umówiłam się już na badania hormonów na pon a tu cisza:/ oj mam mętlik w głowie
pozdrawiam was ciepło i miłego weekendu![]()