reklama

Staraczki na Wyspach

noelka84 nie powiem ci dokladnie ile sie stralismy bo nie zwracalam na to uwagi mowilismy bedzie to bedzie nie to nie ale trwalo to jakies od 2 -3 miesiace wiec nie dlugo ale to byl totalny luz .moj maz tez tak mowi ze z alankiem sie udalo to i teraz sie uda tylko ze teraz stwierdzili u mnie espol policystycznych jajnikow i stramy sie juz ponad 2 lata i juz 3 cykl z tabletkami takze moja nadzieja powoli umiera

reklama
Witajcie :) Mam do sprzedania 3 opakowania Femifertil , suplement wspomagajacy naturalna plodnosc kobiet , wysylka z UK. W jednym opakowaniu brakuje 5 tabletek, termin waznosci 04.2013., kupione zostaly ok. 2 miesiecy temu. Zaczelam brac tabletki ale zostalam skierowana na HSG a moj polski lekarz kazal mi brac dalej Luteine a ze nie mozna mieszac Femifertilu z hormonami wiec postanowilam odstawic na ten jeden cykl. I stal sie cud, w cyklu w ktorym mialam badanie HSg zaszlam w ciaze, jestem w 6 tygodniu ciazy
usmiech.gif

Tabletki kosztowaly 134 zl, sprzedam za 20 funtow z wysylka .
inf na priv

gwiazdeczka27 ja sie wlasnie boje, ze u mnie tez moga w koncu stwierdzic zespol polic.jajnikow. Nie za bardzo sie orientuje jak to sie leczy zeby zajsc w ciaze.
A co z invitro ? mozna w tym wypadku to zastosowac?

gwiazdeczka27 ja sie wlasnie boje, ze u mnie tez moga w koncu stwierdzic zespol polic.jajnikow. Nie za bardzo sie orientuje jak to sie leczy zeby zajsc w ciaze.
A co z invitro ? mozna w tym wypadku to zastosowac?

ty mialas badanie hormonow?? bo z krwi powinno wyjsc juz podejzenie zespolu pol .tu daja tabletki zeby owulacja byla bo przy pcos owulacja zadko wystepuje wazne jest zeby byc szczuplym zeby nie miec nadwagi a co do invitro to w moim przypadku koszt 4 tys funtow bo mamy juz 1 dziecko ty pewnie mialabys za darmo

witajcie dziewczyny!!!
Nie pisałam jakiś czas, bo czekałam na rozwój wydarzeń czyli na @ lub jej brak...No i oczywiście, że jest @!!!!! od środy, spóżniony jeden dzień, czyli wychodzi, że z przytulankami nie trafiliśmy w owulację, po prostu skończyliśmy za wcześnie, a owulacja była dużó później niż obliczyłam. Stwierdziłam, że jeszcze odpuszczę badania, zaraz jak mi się skończy okres, zaczynamy staranka, jak tym razem się nie uda, to od stycznia do lekarza i badania, nie ma rady. Mam jeszcze nadzieję, że w tym miesiącu się uda!!!! czego i Wam kochane życzę!!!!
noelka, a skąd Twój mąż jest??? może jesteśmy sąsiadami w Polsce hehehe

witajcie dziewczynki
I znowu weekend, ale ten czas leci. U nas kolejny TEN weekend, więc trzeba się starać jak najlepiej:) katiuszka u nas też często się zdarza, że kończymy staranka za wcześnie a owu przecież lubi się przesuwać o dzień czy dwa dlatego teraz postanowiliśmy działać do końca. I mocno wierzę, że tym razem się uda. Musi!!

Mojej koleżance z pracy, która od kilku tyg przechodziła cały proces IVF niestety się nie powiodło:( Czekała na to dziecko kilka lat, miała tyle planów i nic nie wyszło. Tak sobie myślę, że gdyby mnie się teraz udało to jak bardzo byłoby jej przykro:( ale z drugiej strony nie mogę tak myśleć, bo sama nigdy nie będę szczęśliwa.

dziwne to jest, ale w tym miesiącu nie biorę wiesiołka i mam piękne śluzy (o ile śluz może być piękny:)). Czekam na ten "właściwy". Jakoś jestem nastawiona pozytywnie na ten cykl, zresztą jak zawsze w okolicach dni płodnych a potem jest ogromne rozczarowanie.

miłego weekendu nam wszystkim życzę:)

katiuszka moj M. jest z Mielca, to jest niedaleko Rzeszowa, a Ty?

Z moim sluzem nie jest dobrze chociaz biore wiesolka, ale odstawiam teraz bo nie wiem, kiedy bedzie owu.
Tez bym chciala podzialac w ten weekend, ale mielismy sprzeczke i chcialabym nie odpuscic tak szybko. Zawsze planuje, ze bede milczec tygodniami, a nie potrfaie nawet wytrzymac dnia:) Mysle, ze cala ta presja ciazy ma duzy wplyw na nasz zwiazek. Nie chce zeby tak bylo, musze cos wymyslic.:(

aniolkowa.mama zycze owocnych staranek weekendowych:)

witajcie dziewczyny!!!
noelka, ja jestem spod Rzeszowa, od strony Tarnowa, ale do Mielca mam niedaleko:)

aniolkowa.mama, ja tez się dołączam do zyczeń! udanych przytulanek!!! i przede wszystkim owocnych!!!

A ja na nowo zaczęłam brać wiesiołka, biorę do owu, śluz trochę lepszy był, tak mi się wydaje, ale jak nie pomoże na śluz, to może chociaż na paznokcie;-)

hej dziewczyny, co tam u was? cisza straszna na naszym watku:)

byl u was Mikolaj? U mnie byl i nawet zostawil cos ladnego ku memu zaskoczeniu:)

u mnie bez zmian, sprawdzam owulacje clearblue digital, ale na razie wychodzi, ze jej nie mam.
Juz mnie to wcale nie dziwi, ale postanowilam, ze i tak postaram sie przytulac z M. co 2 dni., a noz cos z tego bedzie.
W ten piatek mam 16dc niby moglabym znowu zaczac duphaston, zeby byla @ i zaczal sie kolejny cykl, ale postanowilam nie brac bo boje sie, ze moze moja owu jest po 16dc jak kiedys pisala MOUSEFISH.
trudno najwyzej znowu nie bede miec @ przez 4 miechy i znowu bede musiala wywolywac duphastonem.

no wlasnie MOUSEFISH gdzie sie podziewsz?
Silene jak sie czujesz? jak sobie radzicie?

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny wyszlo mi dzis na tescie owu usmiechnieta buzka, nawet nie wiecie jak sie ciesze, nigdy po prsostu nigdy mi jeszcze nie wyszla:)
to oznacza, ze mam jednak owulacje:) musze dzis z moim M po pracy sie postarac:)
myslicie zeby jutro tez w razie czego podzialac?
Wiem, ze z tego i tak moze nic nie wyjsc, ale samo to, ze jednak mam owu jest dla mnie super wiadomoscia:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry