cześc dziewczyny, ja też się staram już 3 lata i chyba sie wybiore do tych lekarzy ale jak czytam ile to trwa to nie bardzo wierze że tyle tutaj będę, prędzej zjade do Polski nim dostanę się do lekarza ginekologa.
Ciekawa jestem jak wygląda sprawa in vitro w moim regionie, nie mam pojęcia gdzie w moim pobliżu jest jakaś klinika która zajmuje sie robieniem in vitro ,mieszkam troche w takiej dziurze na północy, sąsiaduje ze Scotland18 ,kochana morze Ty wiesz gdzie przyjmuje jakiś dobry ginekolog prywatnie a najlepiej Polski, czasem trzeba szybko sie poradzić a tu tylko zostaje GP a i tak na wizytę trzeba czekać 2-3dni.
Ciekawa jestem jak wygląda sprawa in vitro w moim regionie, nie mam pojęcia gdzie w moim pobliżu jest jakaś klinika która zajmuje sie robieniem in vitro ,mieszkam troche w takiej dziurze na północy, sąsiaduje ze Scotland18 ,kochana morze Ty wiesz gdzie przyjmuje jakiś dobry ginekolog prywatnie a najlepiej Polski, czasem trzeba szybko sie poradzić a tu tylko zostaje GP a i tak na wizytę trzeba czekać 2-3dni.

Ale naważniejszy będzie efekt na który jeszcze trochę muszę poczekać, jeśli się uda będe przeszczęśliwa i wdzięczna im do końca zycia mimo że musiałam tak długo czekać. Ale gdybym była baaaaardzo bogata to wolałabym się leczyć w Pl. Ale to tylko moje zdanie;-)
.