reklama

Staraczki na Wyspach

Aga ja niestety należę do ludzi którzy nie bardzo lubia pracować i jak tylko mam jakies wolne albo urlop i moge sobie poiedzieć trochę w domku, to jestem najszczęśliwsza na świecie!!!:-D

reklama
Roxii ja zawsze jak pracuje to tez mysle ze naleze do tych co nie musza pracowac, ale teraz mam juz dosyc tego lezenia i chetnie poszlabym do pracy moze nie na caly dzien, ale chociaz tak zeby pogadac z ludzmi:)

dobrze ze wzielas sobie ten urlop teraz, prznajmniej odpoczniesz i fasolka ladnie sie ulokuje. jak dlugo masz wolne?

ja czekam na tel ze szpitala z early pregnacy unit, ale wciaz cisza, juz dzis nie zadzwonia:( mam nadzieje ze jutro sie odezwa.

gabryska witaj u nas:) napisz cos wiecej o sobie prosze. czy dlugo sie staracie, macie juz dzieci....? z tym przeczytaniem calego watku to chyba za duzo roboty. jak bedziesz sledzic od dzis to mysle, ze niedlugo sie wdrozysz.

dzownili ze szpitala jutro jedziemy na 11. ciekawe jakie bedzie ich podjecie do krwiaka, czy takie jak angielskiego lekarza z gp, ze krwiak to siniak i szybko zniknie, czy moze bardziej sie mna zainteresuja. bo na zwolnienie od tego piatku nie mam raczej co liczyc. trzymajcie kciuki, moze kruszynka juz wygryza ta paskude ze mnie:)

Dziewczynki, wpadam dzis na mala chwilke, nie daje rady. caly dzien w lozku... wygladam tak
032.gif

Masakra!!!!

Trzymam kciuki za was wszystkie.
Neolka trzymam jutro &&&&&&

Ojejciu jak mi sie nic nie chce... jak chodze do pracy to nieprzytomna jestem...

Joasiu trzymam kciuki za pozytywnego sikanca:tak:
Roxii pamietaj ze masz sie oszczedzac, chociaz znajdujac sobie zajecie mozna odciagnac mysli, tylko pamietaj nic ciezkiego. Super ze udalo ci sie dostac ten urlop, przynajmniej nie musisz sie martwic.

Miska dokladnie cie rozumiem - czlowiek czeka na te wizyty w klinice a potem wielkie nic - mam nadzieje ze chociaz troszke pojdzie do przodu... ja wizyte mam 17-stego w piatek. No i mam nadzieje ze juz ustalimy kiedy sie zacznie...Co do mojej pracy - tak pracuje na nockach caly czas...ale juz sie przyzwyczailam no i kasa tez nie jest zla...

Agnieszka super ze weekend sie udal:) A twoj synek juz wrocil z wakacji??

Gwiazdeczko a ty jeszcze w dwupaku??? :))) he he nie spieszy sie malemu:) Brawo dla Alanka - mamusia pewnie dumna ze synus zaczyna szkole...

Gabryska witaj na naszym forum:) Opowiedz moze krotko o sobie.Ale nas tutaj sie ostatnio namnozylo co?? Ja jak pisze to musze sie zastanowic do ktorej hihihi

Noelka ciesze sie ze zadzwonili do ciebie no nareszcie cos sie dzieje - trzymam kciuki jutro. Trzymajcie sie tam i daj znac co powiedzieli.

Kasiu a ciebie rozlozylo?? Bidulka - duuuuuzoooo zdrowka:-)

Noelka superr że jutro macie wizyte, bedziesz miała robione usg???? Trzymam kciuki za pozytywne wieści:tak:
Zuzia wizyta juz niedługo ale się cieszę:-D napewno bedzie tak to wyglądało jak Ci wcześniej pisałam:tak:
kasia duuuzo zdrówka życzę;-)
Gabryska witaj na naszym wąteczku:-) pewnie ze Cię przyjmiemy, napisz coś o sobie i daj spokój z tym czytaniem całego watku, bo nie dasz rady, za duzo tego, poza tym to bez sensu, duzo dziewczyn które pisały na poczatku juz sie nie udzielają. Jak nas poczytasz parę dni to ogarniesz mniej wiecej o co chodzi;-)

Roxii mam nadzieje ze zrobia mi usg kazali mi wziasc zdjecia tego usg z pl mam nadzieje ze porownaja z nowym skanem.

nie mam pojecia czym zajmuje sie early pregnacy unit u mnie jest to oddzielne cale pietro w szpitalu niedaleko kliniki, wiec chyba maja swoje usg. mam nadzieje.

Noelka early pregnancy unit zajmują sie właśnie wczesnymi ciążami zagrozonymi, albo problemami w ciąży do 12tc. Napewno zrobią ci scan. Bardzo fajnie, ze sie odezwali tak jak obiecywali, znaczy że wzięli cie na poważnie. Odpoczywasz? Jak sie czujesz? Skoro nie masz plamień i boli brzucha to znaczy ze Kruszynka sobie radzi :-) A leż i nie narzekaj, bo za 7 miesięcy możesz zapomnieć o leniuchowaniu.

Kasiu przykro mi, ze tak sie czujesz, ale usmiechnęłam sie na widok tego obrazka. Świetny! Skąd je bierzesz??

Gabryska witaj u nas. Fajnie, że jest nas coraz wiecej- w kupie raźniej. Wystarczy że przeczytasz kilka ostatnich stron i juz będziesz wiedziała co u nas. Napisz kilka słów o waszych starankach

Zuzia to juz za kilka dni wizyta. Oby ci dali nadzieję a nie podłamali. A z tymi nockami to podziwiam. Mam znajomych co tak ciągną juz 7 lat i ja nie dałabym rady. Tylko że oni przesypiają cały dzień i nic z tego życia nie mają.

Gwiazdeczka to lada dzień, lada godzina:-) czekam na zdjecia synka juz po tej stronie brzuszka!

A mi dzisiaj dzień minął na badaniach. Straciłam 500zł na coś, co powinnam miec zrobione w ramach ubezpieczenia po dwóch poronieniach. No ale co zrobić. Nie mogę czekać z założonymi rękami, wole miec czyste sumienie, że szukałam przyczyn i chociaż troszkę zapobiegłam kolejnej stracie.
Ogolnie urlop mi mija aktywnie i chyba mi braknie czasu na wszystko. Ale tęskni mi sie bardzo za psiunią:-(

reklama
aniolkowa jak badania? doszli do jakichs wnisokow skad mogly byc poronienia? spytaj sie gin o clomid. chociaz to pewnie bedzie twoj nastpeny krok po laparo w klinice.

ja leze i leze, dla mnie to nie odpoczynek:) meczy mnie to:) ale zrobie wszystko dla kruszynki. nie plamie wogole. i w sumie nie wiem czy to dobrze bo gin z pl mowil ze wtedy by sie szybciej krwiak wydalil. moj jest jakis uparty. troche mnie czasem cos kluje w brzuchu ale to chyba normalne.

gwiazdeczka u ciebie lada chwila, wez sobie ciepla kapiel moze pomoze, a jak nie to przynajmniej sie zrelaksujesz:) wczoraj odwiedzil nas landlord z zona ktora ma termin na dzis i w ogole nie czuje sie kobieta na porod. na stowe bedzie miec wywolywany. mam nadzieje, ze twoje malenstwo wreszcie sie obudzi i zechce wyjsc:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry